Vi inviterer deg til å bli med videre på Bjerkeakademiet

Postet av Bjerke IL Fotball den 19. Apr 2024

Bjerkeakademiet er et ekstratilbud til motiverte jenter og gutter uavhengig av klubbtilhørighet som ønsker å videreutvikle sine fotballferdigheter gjennom ekstra treningssamlinger med dyktige treninger og godt planlagte økter.Vi vil organisere deltakerne i to aldersgrupper: spillere fra 3./4. klasse og 5./6. klasse. Det er en begrensning på 40 plasser. 20 plasser på hver gruppe.

Øktene vil gjennomføres hver fredag på Bjerke Stadion fra 15:00-16:30. Vi følger skoleruta, så øktene vil gjennomføres så lenge det er ordinær skoledag frem til sommerferien.

Vi ser frem til å tilby ukentlige økter frem til sommeren, slik at deltakerne får kontinuerlig mulighet til å utvikle seg gjennom hele året.

Benytt sjansen til å bli med på en spennende fotballopplevelse sammen med oss i Bjerkeakademiet der vi legger til rette for masse fotballglede og stor utvikling!

Pris 449,- per måned

Påmelding

Ved spørsmål angående akademiet, kontakt:
Sondre Skredderberget / Sondre@Bjerkeilfotball.no
Christos Tziotas / Christos@Bjerkeilfotball.no



Bjerke IL nå også i Kenya!

Postet av Bjerke IL Fotball den 18. Apr 2024

9781 kilometer skiller Støvskya fra Ongata Rongai i Kenya. En mars på 88 dager, eller 139 timer om man foretrekker bil. Hvordan kan det ha seg at det har dukket opp en Bjerke- ”avdeling” på andre siden av jorda?


Etter bytte til Adidas som leverandør, hadde Bjerke en hel del drakter til overs fra vår tidligere draktleverandør. Heldigvis kjenner noen noen, og draktene ble sendt til Ongata Rongai i Kenya, helt uten kostnader. Der er det barn og ungdom som etter sigende fikk ny motivasjon til å spille fotball da draktene ankom Kenya.


Det er misjons -og bistandsorganisasjonen New Life Mission som fikk draktene til sitt fotballag. De drifter blant annet et barnehjem i Ongata Rongai, og fotballbanen ligger i slumområdet der. Det er på samme sted hvor 40-50 mødre har sitt daglige arbeid med å produsere Lifebag, et prosjekt der kvinner fra slummen og andre fattige områder lager håndflettede poser av resirkulert plast. 



Bjerke er glade for at vårt overskudd av drakter kommer barn og ungdom uten de samme mulighetene som oss til gode! Og vi håper mange barn og unge i Ongata Rongai får glede av våre drakter i mange å fremover!



Full trøkk på Støvskya igjen!

Postet av Bjerke IL Fotball den 13. Apr 2024


Endelig var ventetiden over. Støvskya har tryllet frem både gress og kunstgress denne uken, og i dag var det flere jente- lag som hadde generalprøve før sesongstart.


Opprinnelig skulle kampene gå i Nannestad, og gleden var derfor stor for mange da mildværet fjernet snøen på kunstgresset. Kolbu og Kløfta var motstandere mot henholdsvis J10, J11 og J12. Samtlige lag fikk testet ferdighetene på ny banestørrelse fra i fjor, og det var suveren innsats i samtlige kamper.


Støvskya hadde besøk av mange fans, og vi tror de, med flere kommer tilbake for å se våre talenter kjempe for Bjerke hjemme på Støvskya gjennom sesongen.

Takk for tre flotte kamper, jenter! Vi gleder oss til fortsettelsen!




Bjerkeakademiet er i gang!

Postet av Bjerke IL Fotball den 10. Mar 2024

I går, den 9. mars 2024, markerte Bjerke sin første økt på Bjerkeakademiet! Dette var den første av totalt to økter før påsken, der klubben tilbyr en ekstra treningsarena for ivrige jenter og gutter, uavhengig av ferdighetsnivå - og for en økt det var!


Siden dette er et prøveprosjekt, ble det satt en grense på 40 deltakere for de to første øktene, og vi hadde 39 påmeldte ivrige gutter og jenter som møtte opp på Nannestad kunstgress.

Trenerteamet hadde en fantastisk opplevelse med å trene og være sammen med så mange entusiastiske jenter og gutter. Stemningen var god, fylt med latter, konsentrasjon og utfordringer! Vi håper alle hadde en fin dag på akademiet og ser frem til neste økt med like stor glede! ⚽️😊

Etter påsken håper vi været vil være med oss, og at Støvskya er klar for enda flere ivrige fotballspillere på akademiet! ⚽🏆

Ved spørsmål angående akademiet, kontakt:  
Sondre Skredderberget / Sondre@Bjerkeilfotball.no  
Christos Tziotas / Christos@Bjerkeilfotball.no



Årsmelding 2023

Postet av Bjerke IL Fotball den 8. Mar 2024

Vi minner om årsmøtet torsdag 14.mars kl 19:00. Vedlagt er årsmeldingen for i fjor

2024.03.06 Årsmelding 2023.pdf