Historisk seier i snøværet

Postet av Bjerke IL Fotball den 21. Jan 2024

Vårt første 11er damelag på over 20 årI et ufyselig snøvær spilte Bjerkes senior damer første 11er kamp på over 20 år. Etter at Fjellhamar hadde utfordringen med bane, ble kampen flyttet til Nannestad kunstgress. Vi sender en ekstra takk til Nannestad IL som stilte med traktor så den historiske kampen lot seg gjennomføre.

Kampen var første runde i Romerikscupen, og Bjerkejentene tok tak fra første stund. Bjerke hadde god kontroll gjennom omgangen og tok ledelsen etter 25 minutter ved Christine Aas etter fint gjennomspill fra Maya Woxen. Kun 5 minutter senere la Maiken Nygren på til 2-0 etter et frispark. Før pause kunne og burde Bjerke lagt på til både 3-, og 4-0.

Utover i kampen ble spille forholdene svært utfordrende grunnet det tette snødrevet. Så finspillet uteble.

Etter en times spill, reduserte Fjellhamar, og fulgte opp med noen sjanser for utlikning. Men Bjerke klarte å ri av presset, og i det 78. minutt kriget Mari Aase inn 3-1 etter å ha blitt spilt gjennom av Ingrid Milli.

Flott start fra Bjerkedamene med seier og 3 poeng. Neste søndag klokka 16:00 møter vi Fet samme sted