Vel fortjent sommerferie

Postet av Bjerke IL Fotball den 21. Jun 2023

Sivert Søreide kjempet inn 4-2 etter et fint forarbeid av Kenrick W. Jones.

 

Endelig var det klart for årets første gresskamp på Støvskya for A- laget, i godt, gammeldags sklitaklingsføre! 

For regnværet holdt det gående litt inn i første omgang, en omgang som bød mer på duellspill enn tiki taka- fotball. Bjerke hadde sine sjanser, men måtte innse at nivået måtte opp ett par hakk etter pause om publikum skulle få sin andre hjemmeseier på rad. Aurskog/ Finstadbru gikk i garderoben med 2-1 ledelse. Bjerkes scoring kom ved Markus Økern.


Markus Økern bidro med sine 2 mål til en herlig hjemmeseier!


Andre omgang ble også en batalje hvor det florerte av intense dueller, uten at det ble en stygg kamp av den grunn. Viktigst var det at Bjerke fikk uttelling på sine sjanser. 

Markus Økern utlignet tidlig, før fansen måtte vente helt til det siste før 3 poeng var sikret. Sivert Søreide kom først på ballen innenfor femmeteren, og Bjerke var endelig i ledelse. Eric Skår fastsatte sluttresultatet til 4-2 på åpent mål i retning YX. Helmaks!


AFSK- keeperen slet med å finne seg til rette på Støvskya. Det utnyttet Eric Skår!

 

Bjerke ønsker god bedring til AFSK- spilleren som pådro seg kragebeinsbrudd! 


A- laget tar sommerpause på 7.plass med 15 poeng, likt som Bøn på 6. Gutta fra Bjørsokn har lovet på tro og ære å bruke sommerferien på restitusjon og videoanalyse, og inviterer den trofaste Støvskya- fansen til festfotball og tabell- klatring når de vender tilbake kampklare som aldri før!


Vi gleder oss til fortsettelsen! God sommer! Festfotball på Støvskya!

Postet av Bjerke IL Fotball den 18. Jun 2023

For en gjeng: Denne banden sørget for at publikum holdt varmen kampen igjennom. Gratulerer, gutter! Vel fortjent!

 

Mandag kan bjørsokninger gå på jobb med hevet hode. Bygdas stolthet feide bortelaget av banen med til tider ypperlig festfotball og  herlig innsats fra start til slutt. Svar på tiltale, Svenn!


Bjerke- Raumnes & Årnes 5-0 (3-0).

For innsats og kampmoral har blitt etterlyst etter en rekke tap den seneste tiden fra Bjerkes trofaste fans, og i kveld slo gutta fast at her er alt i orden med moral og lagånd. Fra en friskmeldt keeper etter hodeskade mot Bøn, via betong- blokkene i midtforsvaret og goalgettere i backlinja, til en sammenhengede og hardt arbeidende midtbane, og på topp målkåte angripere var det en fryd å stå på den planlagte tribunen denne kvelden. 


Spydspissen Sivert Søreide satte to baller i nettet før halvtid, mens Jakob K. Jakobsen putta ett mål. 3-0 til pause, og stemningen var til å ta og føle på i den stappfulle kafeen: 

Kaffe, vafler, og tilløp til lovsang i pausen! 

 

Bjerke viste ingen tegn til å slippe gassen da 2. omgang var i gang. Det skulle ikke mer enn 5 minutter til før Alfie Østmo var på besøk i R&Ås femmeter, og økte til 4-0. 7 minutter senere fastsatte Eric Q. Skår sluttresultatet til 5-0. Total kontroll kampen igjennom, en HERLIG seier i duskregn og langbuksevær!


 Med seieren forblir Bjerke på 8. plass, og får 4 poengs pusterom på Høland- lagene. Over oss på tabellen er henholdsvis `jælum og Bøn, som vi har ett og annet å revansjere oss mot når sommerferien er over.


Neste hjemmekamp er allerede førstkommende onsdag, også det mot et skråstrek- lag, nemlig Aurskog/ Finstadbru som innehar 11. plassen i 5. divisjon. Det er meldt 18 grader og fare for sol, så det er ingen grunn til å ikke slå kveldens tilskuertall på 70 fans!


Vi avslutter med å takke jentene i kiosken for ypperlig service, og gratulerer manager Arntsen med en flott nyfrisert manke!


VI STÅR SAMMEN!
Seier i hjemmepremieren!

Postet av Bjerke IL Fotball den 9. Mai 2023

A- laget skuffet ingen av de trofaste på sidelinjen tirsdag kveld, da de sendte Skjettens nest beste hjem med null poeng og to mål i sekken. 

Årets første hjemmekamp for A- laget ble en tøff batalje, hvor bortelaget yppet seg mer enn en gang i første omgang. Kampen bølget frem og tilbake, og i det 36. minuttet måtte Bjerkes gode keeper Nick Tapaszto til slutt pukke ballen ut av nettet. 0-1 til pause var ikke direkte ufortjent.

Pausepraten må ha vært av det inspirerende slaget. Det har ikke kommet undertegnede for øret om det var Arntsen, Rødsrud eller Gangsø som sa de magiske ordene, men de virket. Hjemmelaget hevet seg, og fikk uttelling i det 71. minuttet. En flott corner fra Rødsrud hadde retning mot Herman Toftevågs hode, og sistnevnte plasserte ballen nydelig forbi Skjettens sisteskanse!

Bjerke førte an i kampen, til tross for noen besøk i egen 16- meter. Åtte minutter før slutt skulle fansen få det de hadde kommet for, ( foruten kafeens fantastiske kaffe red.amn.). Eric Skår kranglet til seg ballen på midtbanen, og passerte rundingsbøyene i grønt og svart en etter en. Alene mot keeper hadde super- sub Alfie Østmo sneket seg med, og fikk servert målet av Skår. 2-1, og jubelen kunne høres nesten helt til Trekling!

Stillingen stod seg til slutt, og gutta tok sin 2. seier av 3 mulige, som gir 6. plass i 5. divisjon. Til nå er det kun Skedsmo som ikke har avgitt poeng, mens Fet leder tabellen med en kamp mer spilt. Sistnevte klarte bare uavgjort mot Søndre Høland i kveldens runde.

Dette lover godt, gutter! Takk for en herlig fight med happy ending!


VI STÅR SAMMEN!HJEM MED 3 POENG!

Postet av Bjerke IL Fotball den 5. Mai 2023


Bjerkes A- lag tok den lange turen til Hølands dype skoger fredag kveld. Heldigvis, og vel fortjent, tok de med seg 3 poeng hjem til Bjørsokn. 

Dette var den 2. kampen i årets 5. divisjon, etter at hjemme- premieren måtte utsettes grunnet snøvær. Med mye å bevise etter bortetapet mot Hvam, var det viktig å starte marsjen oppover på tabellen.

Eric Skår var på fra start, og kunne notere seg for mål etter kun 4 minutter. Etter en redusering fra hjemmelaget, tok Adrian Skaje ansvar og sørget for at guttene i rødt gikk til pause med 2-1. En ledelse som skulle vært større, hadde det ikke vært for stolpeskudd og brente sjanser på åpent mål!

I andre omgang utlignet Søndre Høland vel fortjent. Etter dette tok Bjerke på nytt initiativ i kampen, og Vølusmoens store sønn Markus Økern førte Bjerke på nytt i ledelsen i det 73. spilleminutt.

Kronen på verket var det innbytter Kenrick Jones som stod for, og stilling var da 2-4. Veloppdratte som kun Bjørsokninger er, så tillot guttene et straffemål til hjemmelaget, slik at stillingen til slutt ble 3-4 i Bjerkes favør. DET liker vi!

Neste A- kamp på Støvskya er tirsdag 9.5 mot Skjetten 2! Møt opp og kos deg med kamp & kafé!

Og, har du meldt deg på Målklubben? Trykk på linken, og vær med å støtt klubben på en artig og spennende måte!

VI STÅR SAMMEN!
A- LAG HERRER: SESONGSTART PÅ STØVSKYA!

Postet av Bjerke IL Fotball den 16. Apr 2023


Velkommen til A- lagets første hjemmekamp i 2023!

Gutta går for gull, og har satt seg som mål å kjempe helt i toppen av tabellen. Med det som utgangspunkt blir det MYE god fotball på Støvskya i år!

Har DU husket å støtte klubben via Målklubben? For hvert mål A- laget scorer i årets sesong, drypper det på klubben. Som privatperson kan du gi fra 2 kroner per mål, og gjerne mer! Trykk på linken for enkelt å registrere deg!

Det er gratis inngang til A- lagets kamper, men det er også her lov å støtte klubben ved å Vippse til nummer 10542.

Vi åpner kiosken, selvfølgelig! Brus, kaffe, pølser og alt annet du måtte ønske i breddefotballens ånd! 

HER kan du lese hva bloggen Lokalfotballen tror om guttas sjanser i årets 5. divisjon.


Dette blir gøy, folkens! Møt opp og støtt gutta!

VI STÅR SAMMEN!