Historisk seier i snøværet

Postet av Bjerke IL Fotball den 21. Jan 2024

Vårt første 11er damelag på over 20 årI et ufyselig snøvær spilte Bjerkes senior damer første 11er kamp på over 20 år. Etter at Fjellhamar hadde utfordringen med bane, ble kampen flyttet til Nannestad kunstgress. Vi sender en ekstra takk til Nannestad IL som stilte med traktor så den historiske kampen lot seg gjennomføre.

Kampen var første runde i Romerikscupen, og Bjerkejentene tok tak fra første stund. Bjerke hadde god kontroll gjennom omgangen og tok ledelsen etter 25 minutter ved Christine Aas etter fint gjennomspill fra Maya Woxen. Kun 5 minutter senere la Maiken Nygren på til 2-0 etter et frispark. Før pause kunne og burde Bjerke lagt på til både 3-, og 4-0. 

Utover i kampen ble spille forholdene svært utfordrende grunnet det tette snødrevet. Så finspillet uteble. 

Etter en times spill, reduserte Fjellhamar, og fulgte opp med noen sjanser for utlikning. Men Bjerke klarte å ri av presset, og i det 78. minutt kriget Mari Aase inn 3-1 etter å ha blitt spilt gjennom av Ingrid Milli.

Flott start fra Bjerkedamene med seier og 3 poeng. Neste søndag klokka 16:00 møter vi Fet samme stedBygdefest på bortebane!

Postet av Bjerke IL Fotball den 19. Jun 2023

Bjerkes damelag dro hele veien til Nannestad kunstgress i kveld, i et nabo- oppgjør hvor seier betød 2. plass på tabellen. Og damene fra Bjørsokn viste hjemmelaget hvor skapet skal stå!Ikke før Nannestads keeper hadde hentet ut fem baller fra målet, var våre damer fornøyde. 

En tidlig scoring av det evigunge talentet Helen Berntsen satte standarden for kampen. Andrea Økern, Ingrid Milli (2) og Christine Marie Steen Aas var de øvrige som sørget for en jubelseier for Bjerke! 

Med kun ett tap i årets serie er damelaget på 2. plass, fem poeng bak Søndre Høland. Vi gratulerer Bjerke- damene, og ser frem til en spennende sensommer og høst! Nå har dere fortjent kake!

Kampfakta: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=8259931Slo Kurland på Støvskya

Postet av Bjerke IL Fotball den 13. Okt 2022

Onsdag kveld var duket for sesongens siste hjemmekamp for Bjerke IL’s damelag når Kurland gjestet Støvskya. Noe som skulle vise seg å bli en gledelig avslutning på sesongen!

Bjerke åpner kampen med et smell, og går opp i ledelsen før klokka har tikket inn 3 minutter(!) 1-0 signert Ann-Katrin Lysgård. Et angrep som kunne vært hengt på vegg i ramme og glass! 

Resultatet holder helt til pause, og trodde du damene fra Bjørsokten var fornøyde med ett mål, så må du virkelig tro om igjen. Fire minutter ut i andre omgang varter jentene opp med nok et nydelig angrep som Ann-Katrin avslutter på glitrende vis. 2-0 til Bjerke!

Resten av kampen skal vise seg å bli en brutal enveis-kjøring for gjestene fra Kurland, hvor Bjerke virkelig dominerer på eget gress, med et lagspill selv Guardiola kunne vært fornøyd med.

Selv om Lasse og Bjarne ikke blir 100% fornøyde før Kaia Henriksen legger på til 3-0, og kampens siste for kvelden, er det lite tvil om at årets siste hjemmekamp en fin og passende avslutning for damene fra Bjerke.

Et damelag som har hatt en fantastisk utvikling gjennom en lang sesong, sørger for at alle 3 poengene blir igjen på Støvskya! En verdig og fortjent avslutning på sesongen.

MERK! 

Det ble kanskje en litt ekstra gledelig kveld for familien Henriksen, hvor både bror og søster (Tobias og Kaia Henriksen) kunne notere seg for hver sin scoring for Bjerkes Herre- og Damelag. Gratulerer!