Slo Kurland på Støvskya

Postet av Bjerke IL Fotball den 13. Okt 2022

Onsdag kveld var duket for sesongens siste hjemmekamp for Bjerke IL’s damelag når Kurland gjestet Støvskya. Noe som skulle vise seg å bli en gledelig avslutning på sesongen!

Bjerke åpner kampen med et smell, og går opp i ledelsen før klokka har tikket inn 3 minutter(!) 1-0 signert Ann-Katrin Lysgård. Et angrep som kunne vært hengt på vegg i ramme og glass!

Resultatet holder helt til pause, og trodde du damene fra Bjørsokten var fornøyde med ett mål, så må du virkelig tro om igjen. Fire minutter ut i andre omgang varter jentene opp med nok et nydelig angrep som Ann-Katrin avslutter på glitrende vis. 2-0 til Bjerke!

Resten av kampen skal vise seg å bli en brutal enveis-kjøring for gjestene fra Kurland, hvor Bjerke virkelig dominerer på eget gress, med et lagspill selv Guardiola kunne vært fornøyd med.

Selv om Lasse og Bjarne ikke blir 100% fornøyde før Kaia Henriksen legger på til 3-0, og kampens siste for kvelden, er det lite tvil om at årets siste hjemmekamp en fin og passende avslutning for damene fra Bjerke.

Et damelag som har hatt en fantastisk utvikling gjennom en lang sesong, sørger for at alle 3 poengene blir igjen på Støvskya! En verdig og fortjent avslutning på sesongen.