G13- FINALEN: KLØFTA FOR STERKE

Postet av Einar Johansen den 11. Okt 2022

Overskriften lyver noe, for det var de hardtarbeidende Bjerke- gutta som førte an i torsdagens seriefinale mot Kløfta. Men målprotokollen lyver ikke, Kløfta vant 4-3 etter to scoringer i kampens to siste minutter.

Enda vondere gjør det nok å svelge tapet ettersom Bjerke tok ledelsen så seint som  i det 65. minuttet, med fem minutter igjen av kampen. Trener Seigerud mente den avgjørende scoringen skulle vært avblåst for offside, noe dommeren åpenbart var uenig i.

Dette var avslutningen på en jubel- sesong som i kveld skulle trones med en siste seier. Slik gikk det ikke, og tapet kunne ikke kommet på en verre måte. Bjerke- gutta må nok telle sauer for å finne søvnen i natt, vinnerskaller som de er. Men å ha fått denne muligheten, og tape på en måte man kun ser i Hollywood- filmer må gutta være stolte av. En kjempe- sesong er gjennomført, noe fansen som har fulgt laget sesongen igjennom er eing i. Det var to ulykksalige minutter som ødela. De to siste denne sesongen.

Bjerke er stolte av prestasjonen deres i år, gutter! Vi gratulerer dere med en KJEMPE- sesong, og gråter en tåre sammen med dere i kveld. Men, dere kommer sterkere tilbake. Det vet vi, og det gleder vi oss til!