Bjerke- folket skapte fotball- fest nok en gang

Postet av Einar Johansen den 15. Okt 2022

Igjen skulle Bjerke invitere nær & fjern til Bjerke forbredelsescup. Rundt 70 lag deltok, såpass mange at vi måtte låne baner hos Nannestad & Dal IL.På Bjerke forbredelsescup får lag som skal spille et nivå ”høyrere” neste sesong teste seg. Siste års 5’er fotball spiller 7’er og så videre. Det er spennende og utfordrende for alle, og veldig gøy!


Cupen var nær ved å bli avlyst grunnet værmeldinger som spådde altfor mye regn for hovedbanen. Men sakte men sikkert endret det seg til det bedre, og 5 minutter før første kamp ble blåst i gang sluttet det å regne! Så fort himmelen lysnet festet sola seg over Støvskya, akkurat som bestilt!


Så var det duket for fotballfest på Støvskya igjen. Og det fikk vi til, til terningkast 6. Dugnadsfolket viste hva Bjerke står for, og utført sine oppgaver med glans, og kastet seg rundt der behovet meldte seg. 


Lag opp til 13 år ble premiert med medaljer, mens J/G13 spilte sluttspill hvor 1-3. plass fikk pokaler som var veldig ettertraktede blant spillerne.


Det er klart man gir alt når pokalene ser ut som dette!

 

Også denne cupen ble trygt geleidet på banen av våre lovende dommere, sammen med Dal ILs dommer- gjeng, som imponerer i antall og kvalitet. Tusen takk, alle dommere!


Årets arrangementer har vært en kjempesuksess! Vi kan klappe oss stolt på skuldra alle vi som har vært med. Og vi gjør det gjerne igjen neste år, bare enda bedre. 


 Ikke sant?


❤️ VI STÅR SAMMEN ❤️


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.