Daglig leder på plass i Bjerke

Postet av Einar Johansen den 26. Okt 2022


På plass på Støvskya: Ole Anders Arntsen er ny daglig leder i Bjerke IL fotball.


Bjerke har ansatt sin nye frontmann. Eidsvollingen Ole Anders Arntsen ønskes velkommen til Støvskya, og har med seg årevis av fotballeder- erfaring i sekken.

 

Lang fartstid i fotballen

Ole Anders Arntsen kommer fra samme stilling i Elverum IF Fotball, hvor han jobbet i underkant av to år fra høsten 2020. Før dette var Arntsen daglig leder i Oppsal IF Fotball i årene 2006-2020. I denne perioden bidro han sterkt til å løfte klubben både sportslig, administrativt, og økonomisk. 

Bjerkes nye daglige leder har ved siden av ulike kurs fra NFF en høgskole utdannelse innen administrasjon, ledelse og økonomi, og har også jobbet innen bank og finans. 


På Oppsal IF sine hjemmesider er Arntsen sitert på følgende;


«Da jeg kom var Oppsal en ordinær bydelsklubb med 40-50 aldersbestemte lag, et helt greit antall. Men vi hatt en eventyrlig vekst»


Under Arntsen sin tid ikke bare etablerte klubben seg som en ledende ungdomsklubb i Oslo fotballen, de var i tillegg innom 2.divisjon ved to anledninger.  Oppsal var i perioden 2010 – 2018 en betydelig faktor innen ungdomsfotball på nasjonalt plan.


En solid forsterkning

Det er altså en mann med tung og høyst relevant erfaring Bjerke nå har knyttet seg til. Styreleder Espen Haldorsen;

- Vi er veldig fornøyd med å få Ole Anders på laget. Han har den kompetansen og erfaringen Bjerke virkelig trenger for å løfte klubben trygt videre. Vi gleder oss til å jobbe sammen, og har klokkertro på at dette er en solid forsterkning for Bjerke både sportslig og økonomisk.

____

Vi ønsker Ole Anders hjertelig velkommen til Bjerke, og ser frem mot et godt samarbeid og en positiv utvikling for hele klubben!


❤️ VI STÅR SAMMEN ❤️
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.