BJØRSOKN FØRJULSMART`N LØRDAG 26.11

Postet av Einar Johansen den 23. Nov 2022

Bjørsokn førjulsmart`n har blitt en flott tradisjon i Maura. I år er intet unntak.

 

Bjørsokn førjulsmart`n arrangeres på det 8. året, og igjen er Støvskya lokasjon for arrangementet. Det er ildsjelene Gun- Iren og Jørgen Westad som år etter år organiserer og legger til rette for en svært hyggelig førjulstradisjon for bygda.

Bodene våkner til liv klokken 12.00 førstkommende lørdag, og her er det mulig å gjøre en god handel for alle og enhver. Lokale håndverkere, strikk, søm og hekling, julenek, kakebakst, hjemmelaget syltetøy og andre godsaker er bare noen eksempler av hva du kan være så heldig å få fatt i under førjulsmart`n.


Honning fra Finnskogen, pyntede pepperkaker, eller lokale strikkerier? Er du usikker, så kjøp litt av alt!

 

Barna kan lage seg pinnebrød over en bålpanne, slukke tørsten med en kopp saft, mens mor & far får servert gløgg etter en vellykket handel eller to.


HJERTEROMMET

Årets veldedighetslotteri vil gå til Hjerterommet og til den flotte jobben de gjør for alle som trenger en hjelpende hånd. Hjerterommet har skapt et lavterskeltilbud til mennesker som trenger hjelp i kortere eller lengre perioder.  Alle pengene går direkte til Hjerterommet sitt arbeid. Ved å trykke på linken kommer du til spleisen for denne innsamlingen. Bjørsokn førjulsmart`n ønsker å gi noe tilbake til hele bygda, og ønsker med dette og støtte Hjerterommet sitt arbeid. 

Sammen med veldedighetslotteriet, tas det imot julegaver også. Gavene går til barn og ungdom som ikke har det like bra som alle burde ha. Pakk gjerne inn gavene, og skriv gutt/ jente, alder som gaven passer til. Gavene leveres til Gun- Iren eller Jørgen. Også her er det Hjerterommet som fordeler gaver ut til barn som med dette får en litt bedre jul. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.