Bjerke forberedelsescup er over for i år

Postet av Einar Johansen den 15. Okt 2023

Bjerke forberedelsescup er over for i år. Sommerfugler, spenning, nervøsitet, glede, gråt, seiere og tap, redninger og mål på rekke og rad. Et fotballiv komprimert til en helg på Støvskya.Pokalene til 13- åringene.

 


96 lag (!) har spilt kamper hos oss denne helgen, under en solfylt himmel. Vi var igjen veldig heldige med været, og det gjør mye for alle som er på cup.

Lørdag var det ”alle mann til pumpene“, da 82 av lagene spilte. Lagene spilte opp til og med nier- fotball, mens 13- åringene spilte 11‘er søndag. 

 

 

Den unisone tilbakemeldingen fra deltakere, foreldre som barn, var at dette nok en gang var en strålende cup, på et strålende anlegg. Våre strålende folk i kafé, kiosk og grill serverte etter alle kunstens regler, såpass at REMA1000 måtte besøkes mer enn en gang for påfyll av enkelte varer. 


 

Som ansvarlig for dugnadsdelen av arrangementet, får jeg ikke takket dere nok, alle som deltok. Enten det var gjennom oppsett fra klubben, eller dere som stilte opp frivillig. Alle, og det er ingen overdrivelse, alle gjør gjennomføringen så enormt mer givende å være en del av, på måten dere stiller opp. Kanskje har man ikke dagdrømt om oppgavene man settes til, men de blir utført til punkt og prikke, og vel så det. Bjerke forberedelsescup er en KJEMPESUKSESS, og det hadde vært umulig uten dere. 

TAKK! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.