Fantastisk oppmøte på Fotballskolen i Nannestad: 50 Barn Påmeldt!

Postet av Bjerke IL Fotball den 24. Feb 2024

Fantastisk oppmøte på Fotballskolen i Nannestad: 50 Barn Påmeldt!

Fotballfeberen var på sitt høyeste denne uka da 50 entusiastiske barn deltok på den vellykkede fotballskolen arrangert av Bjerke IL i Nannestadhallen. 


Arrangementet ble holdt torsdag 22. februar og fredag 23. februar for barn født i 2012 til 2017. Deltakerne var fra forskjellige deler av Nannestad kommune. Fotballskolen var åpen for både jenter og gutter, uavhengig av ferdighetsnivå. Det ble en strålende suksess takket være fellesskapets støtte og engasjement! 

Den generøse økonomiske støtten fra Nannestad kommune gjorde det mulig for Bjerke IL å tilby dette gratis arrangementet for barna, og dermed skape fotballglede for alle. I tillegg ønsker vi å rette en stor takk til våre dedikerte fotballtrenere, som ledet og inspirerte barna gjennom to dager med morsomme og lærerike aktiviteter. Deres engasjement og lidenskap for sporten skapte en fantastisk atmosfære og bidro til å gjøre fotballskolen til en minneverdig opplevelse for alle deltakerne. 

Bjerke IL er stolt av å ha gjennomført denne vellykkede fotballskolen, og vi ser frem til å fortsette å fremme fotballglede og fellesskap i lokalsamfunnet vårt. Neste gang med enda flere deltakere! 

 

Vi klarte det, igjen!

Postet av Bjerke IL Fotball den 10. Sep 2023


Ida, Amelia og Emily fra J10 synes Bjerkecup er helt okay!

 

Igjen har vi arrangert Bjerkecup, og for en cup det ble! En dugnadsinnsats HELT i verdenstoppen, et fantastisk dommerkorps og aller viktigst, fantastisk gode fotballag som satte rammene for en herlig helg på Støvskya! 


Trener Brian forklarer kollega Stine hvor nærmeste bensinstasjon ligger.

 

Alle vil til Støvskya

Bjerkecup er en populær cup. Vi får besøk av klubber fra nær og fjern, og klubber kommer tilbake. Det skal vi være stolte av. Kongsvinger, Oppegård, Kambo og Gjøvik Lyn var noen langveisfarende som vi var heldige å få besøk av i år. Naboer fra Dal, Eidsvoll, Ullensaker, Hurdal og Gran, og ikke minst gode naboer i kommunen vår sørget for en super cup.


Store sjanser på begge banehalvdeler preget 7`er kampene søndag, noe publikum satte stor pris på!

 

Omkring 130 lag, og ca. 200 kamper over to dager. Det elsker vi, og vi får det ikke til uten dere som velger å spille cup hos oss i Bjerke. Det er vi takknemmlige for! 


Diar Ahmad fra G8 hadde det kjempekult på Bjerkecup!

 

Det ble kjempet fra første spark klokken 09.00 lørdag morgen, til siste kamp ble avsluttet søndag rett etter klokken 15.00. Alle fikk sine vel fortjente medaljer, mens 13- åringene spilte sluttspill hvor de 3 øverste plassene ble belønnet med pokaler. 


Fine medaljer til alle, og pokaler til 13- åringene!

 

Full fart fra første spark på Bjerkecup!

 

Fantastiske dommere

Og en svært gledelig forbedring i år var at hele dommerkorpset var interne ressurser! Tildigere har vi fått god hjelp fra Dal IL, men dommeransvarlig Mads Fjeldberg har gjort en strålende innsats over lang tid, og dette arbeidet bærer nå frukter. Takk, Mads, og tusen takk til strålende dommere! Vit at dere er utrolig viktig for Bjerke!


På treningsfeltet søndag var det full fart og tøffe kamper på seks 3`er- baner hele dagen!

 

De kappeløse heltene

Du ser de kanskje ikke, men i ly av nattens mørke og under svært dunkel belysning, smyger Bjerkes anleggsgruppe seg frem til Støvskya, som oftest helt ubemerket. Det er de som klipper, måler, maler og merker. Og mer til. Det er de som gjør at vi kan skru på høyttaleranlegget på morgenkvisten og ønske alle gjester velkommen til Støvskya i visshet om at alt er på stell. De er våre kappeløse helter, og de fortjener ALL ros de kan få.  


Vi er bortskjemte i Bjerke med slike forhold, noe det ligger mangfoldige dugnadstimer bak!

 

Takk for nå, og velkommen tilbake! 

Vi håper alle lag hadde positive opplevelser hos oss, og vi håper på å få besøk av dere også neste år! Vi skal bli enda bedre, og lære av de erfaringer vi har gjort oss underveis i en cuphelg som denne. 

Vi takker alle dere som deltok på dugnad, spesielt dere i kafe og kiosk, som oppdaget flere forbedringsmuligheter underveis på lørdag, som igjen gjorde at søndagen gikk langt mer sømløst! Bjerkes mantra er ”Vi står sammen”,  noe dere virkelig understreket på årets Bjerkecup. Dere vet hvem dere er, så gi dere selv en klapp på skulderen om ingen har gjort det ennå! 

 

Alle lag ble premiert, og fansen satte pris på alle de kule heiaropene fra podiet.

 

Et Støvskya fullt av liv er sånn vi vil ha det! For en herlig cup!

 

 ❤️ VI STÅR SAMMEN ❤️
En festdag på Støvskya!

Postet av Bjerke IL Fotball den 30. Aug 2023


 

Horder av Bjerkefolk møtte opp på Fotballens dag. De fikk se fotballkamper fra de yngste superheltene i klubben til Jenter 17 og de største gutta på A- laget. Og noen var heldige og fikk med seg flotte premier hjem!


Hanne Solbakken, eller Fotballfrue som Freddy kaller sin utkårede, vant en landslagsdrakt!

 

En klubbfest på Støvskya

Fotballens dag er en ”nyvinning” sett med Bjerke- øyne. Formålet er å samle så mange som mulig til en herlig fotballfest. Styret og daglig leder har jobbet i kulissene med planlegging av arrangementet, og håpte at dette ble en suksess vi vil gjenta i årene som kommer. Med grilling, konkurranser med veldig fine premier, og dugnadsinnsats fra J17 & begge A- lagene, var rammene satt. Og så sola, da. Den kjenner sin besøkelsestid!


Boblefotball var et populært innslag blant den yngre garde! Takk til BUA for lån!

 

Barna satte standarden

Det var barna født i 2016 og 2017 som startet festen. Og det var ganske kult å få gå inn til banen til den EKTE Champions Leauge- hymnen! 

Med to intensive kamper i 3 mot 3- format, satte de standarden for de eldre lagene. På motsatt banehalvdel stod våre gode naboer fra Nannestad, som akkurat som Bjerke- lagene leverte til terningkast 6! Ingen tvil om at vi i Nannestad kommune har mye fin fotball å glede oss til i mange år framover med disse barna!


En SKIKKELIG god kamp av Jarl & Co fra 2017- kullet!


Ingen dvale etter Norway Cup

Så var det J17 som måtte ”hoppe” etter de mange Wirkolaene. Ingen enkel oppgave, særlig ikke når Heming stod klare for kamp. Deres trener kommenterte ”en meget, meget fin bane” da han entret gressmatta. Trener’n var Jan Derek Sørensen, som gjennom sin proffkarriere har besøke noen baner. Kudos til anleggsgruppa!

Tilbake til J17 som var overlegne kampen igjennom, og ga seg ikke før resultattavla viste 4-1. Mari- Sofie (2), Mille og Christina stod for Bjerkes mål. Nydelig jenter, en skikkelig lagseier!


J17s innmarsj var slik den alltid bør være. 


A- laget viste muskler

Så var det våre beste menn som skulle måle krefter mot Fet. Bortelaget innehar 2. plass i divisjonen, og viste raskt at gutta måtte kjempe for poengene.

0-1 etter tre minutter ble glemt like raskt sju minutter senere, da kaptein Rødsrud limte et frispark fra 20 meter i vinkelen. Aldeles nydelig!


Keeper’n ligger fortvilet på streken etter Rødsruds kanonskudd!


Kampen vaiet begge veier, men en Bjørsokning vil nok mene at våre menn hadde fortjent 3 poeng. Så da 1-2 ble til 2-2 i det 93. minutt etter mål av Sverre Vamsæter, var det mer enn fortjent. Bjerke fikk også ett mål annullert for offside.

 Kort oppsummert, dagen var perfekt! Nå gleder vi oss til Bjerkecup neste helg, og takker alle som var innom Støvskya i dag! 


 
Fotballens dag 2. september!

Postet av Bjerke IL Fotball den 18. Aug 2023

Vi håper på et fullsatt Støvskya førstkommende lørdag! Vi minner om konkurranser med flotte premier, åpen kafé, konkurranser og grilling i tillegg til alle kampene!


STØTT KLUBBEN!

Det er fortsatt mulig å melde seg på med donasjoner

Send epost til ole.anders@bjerkeilfotball.no med navn, tlf og beløp du ønsker å bidra med pr tilskuer. Donerer du 1kr, betaler du 1kr pr. publikummer på Fotballens dag.

Intet beløp for lite, intet for stort!

Det trekkes ut premier blant de som er med å bidra.

❤️ VELKOMMEN TIL STØVSKYA ❤️ 

 
BLI MED PÅ ÅRETS BJERKECUP!

Postet av Bjerke IL Fotball den 10. Aug 2023


OPPDATERT:

5’er og 9’er spilles lørdag

3’er og 7’er spilles søndag

Utkast til kampoppsett kommer 2. eller 3. september.


Et av sesongens høydepunkter nærmer seg for oss, nemlig Bjerkecup. Da invaderes Bjerke stadion, bedre kjent som Støvskya, av fotballstjerner i alderen 6- 13 år (2017-2010) som er klare for å gi ALT for sine lag! 

Det er allerede påmeldt mer enn 80 lag, og vi ser frem mot en helg spekket med fotballglede. For påmelding, trykk på denne linken: BJERKECUP.

Hold av 9. og 10. september, og meld på ditt lag om du ikke allerede har gjort det! Fjorårets Bjerkecup samlet omkring 130 lag og 1000 spillere, noe du kan lese mer om HER.


Vi håper å se DITT lag i aksjon! Velkommen til Støvskya!