Tine Fotballskole 2024

Postet av Bjerke IL Fotball den 8. Mai 2024


Vi gjentar selvfølgelig fjorårets suksess med Tine Fotballskole på Støvskya!


Årets Tine Fotballskole arrangeres 24. - 27. juni. Det er barnefotballen, årskullene 2012- 2018 som kan delta. Som tidligere år har vi dyktige, trygge og motiverte instruktører i egne rekker som gjør sitt ytterste for at barna får fire drømmedager på Støvskya!
Påmelding her

Vi kan love et godt og trygt program for alle fotballglade barn!

Spørsmål kan rettes til sondre@bjerkeilfotball.no

Vi gleder oss VELDIG til Tine Fotballskole!


Vi inviterer deg til å bli med videre på Bjerkeakademiet

Postet av Bjerke IL Fotball den 19. Apr 2024

Bjerkeakademiet er et ekstratilbud til motiverte jenter og gutter uavhengig av klubbtilhørighet som ønsker å videreutvikle sine fotballferdigheter gjennom ekstra treningssamlinger med dyktige treninger og godt planlagte økter.Vi vil organisere deltakerne i to aldersgrupper: spillere fra 3./4. klasse og 5./6. klasse. Det er en begrensning på 40 plasser. 20 plasser på hver gruppe.

Øktene vil gjennomføres hver fredag på Bjerke Stadion fra 15:00-16:30. Vi følger skoleruta, så øktene vil gjennomføres så lenge det er ordinær skoledag frem til sommerferien.

Vi ser frem til å tilby ukentlige økter frem til sommeren, slik at deltakerne får kontinuerlig mulighet til å utvikle seg gjennom hele året.

Benytt sjansen til å bli med på en spennende fotballopplevelse sammen med oss i Bjerkeakademiet der vi legger til rette for masse fotballglede og stor utvikling!

Pris 449,- per måned

Påmelding

Ved spørsmål angående akademiet, kontakt:
Sondre Skredderberget / Sondre@Bjerkeilfotball.no
Christos Tziotas / Christos@Bjerkeilfotball.no
Full trøkk på Støvskya igjen!

Postet av Bjerke IL Fotball den 13. Apr 2024


Endelig var ventetiden over. Støvskya har tryllet frem både gress og kunstgress denne uken, og i dag var det flere jente- lag som hadde generalprøve før sesongstart.


Opprinnelig skulle kampene gå i Nannestad, og gleden var derfor stor for mange da mildværet fjernet snøen på kunstgresset. Kolbu og Kløfta var motstandere mot henholdsvis J10, J11 og J12. Samtlige lag fikk testet ferdighetene på ny banestørrelse fra i fjor, og det var suveren innsats i samtlige kamper.


Støvskya hadde besøk av mange fans, og vi tror de, med flere kommer tilbake for å se våre talenter kjempe for Bjerke hjemme på Støvskya gjennom sesongen.

Takk for tre flotte kamper, jenter! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Bli med på oppstarten av Bjerkeakademiet!

Postet av Bjerke IL Fotball den 2. Mar 2024


Vi er glade for å kunngjøre oppstarten av Bjerkeakademiet, et spennende tiltak i klubben vår! Bjerkeakademiet vil avholdes to lørdager før påske, nærmere bestemt den 9. og 16. mars. Dette gir en flott mulighet for de som ønsker ekstra trening og utvikling.

Akademiet vil starte med to grupper: én for 3. og 4. klasse og én for 5. og 6. klasse. Det er viktig å understreke at akademiet er åpent for alle, uavhengig av om man spiller for Bjerke eller ikke.

I første omgang er dette et prøveprosjekt for å måle interessen. Vårt ønske og mål er å etablere faste ukentlige økter etter påske, enten på fredager eller lørdager. Ved tilstrekkelig interesse, vil vi også vurdere å utvide tilbudet ytterligere.

Vi oppfordrer dere alle til å spre ordet til laget deres og andre interesserte! 😀⚽️

Ser frem til å se mange av våre spillere og andre deltakere på Bjerkeakademiet!

Har dere spørsmål eller trenger mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt med Christos eller Sondre. ⚽️

Christos Tziotas / christos@bjerkeilfotball.no

Sondre Skredderberget / sondre@bjerkeilfotball.no

Påmelding finner du her
En superhelg på Gjøvik Cup

Postet av Bjerke IL Fotball den 25. Sep 2023

Keeper Solveig har gjort seg fortjent til en luftetur, synes hennes lagvenninner!

 

Bjerke- jentene fra J10/ 11 har denne helgen vært på overnattingscup på Gjøvik! Turneringen foregikk på Vind Idrettspark, og det meldes om topp stemning og strålende innsats helgen igjennom fra våre fantastiske Bjerke- talenter!


Motstander`n strakk hendene i været da Bjerke- fintene var umulig å få has på!

 

Til sammen var det 24 gærne jenter som reiste til den hvite by ved Mjøsa for å vise hva Bjørsokns talenter er laget av. Fordelt på 3 lag, med Brian, Anette og Daniel som trenere, og Line og Camilla som lagledere, lå alt til rette for å briljere og kjempe med nebb og klør. Og det gjorde jentene til gangs. Under perfekte værforhold kjempet jentene i hver duell, og viste klasse foran begge mål gang etter gang. Det ble lagt ned en kjempeinnsats helgen igjennom!


Fotball er som vi alle vet livet, men kanskje toppen av lykke denne cupen var at det var overnattingscup! Dette var noe jentene hadde sett frem imot i lang tid, og det var skikkelig kult å sove sammen, og tilbringe kvelden som et lag. Mellom latterkramper, dans og fjas ble det faktisk tid til noen timer søvn også!


Trener`n valgte lag ut i fra den klassiske elle- melle- metoden.

 

Kanskje var det fansens hjemmebakst som gjorde susen? Det var ordnet et eget samlingssted for spillere og fans, med alt fra mat, drikke, kaker og gode historier til servering. Akkurat sånn man skal ha det på cup, hvor vennskap blir enda sterkere og man bygger videre på det fine samholdet vi skaper i Bjerke. Støtteapparatet ønsker å takke alle foreldre, søsken og øvrige fans som var med og heiet super- jentene frem i kampene! Det er SÅ viktig, og dere er en fantastisk heiagjeng!


Gratulerer med en kjempebra cup, jenter! #teamsupercool

Hele Bjerke IL fotball gratulerer hver og en spiller, inkludert støtteapparatet, med en skikkelig god innsats på Gjøvik Cup! Dere er BEST!