Godt oppmøte på kurs i skadeforebygging

Postet av Bjerke IL Fotball den 25. Nov 2022

Onsdag kveld var 28 spillere og trenere samlet på Støvskya for å bli kurset i Skadefri. Skadefri er et sett med verktøy ment for å forebygge skader og andre helseproblemer i idrett.  


Marianne, fra Arca Idrettsklinikk og ambassadør for Skadefri, ga en innføring i skadeforebygging og akutt hjelp ved skade. Værgudene ville ikke la oss ha praksisdelen på feltet, men vi hadde over to timer med teori inne på klubbhuset. 


 Skadefri appen kan lastes ned gratis på App store eller Google Play. Bare søk etter Skadefri. Ved bruk av Skadefri  sine øvelser, oppvarming og styrketrening reduseres sjansen for belastningsskader med 50%. Vi anbefaler å bruke øvelsene som oppvarming. 


Tusen takk til Marianne for et fint foredrag! 


Ta gjerne kontakt kontakt på sms, epost eller messenger om du har spørsmål ang Skadefri. 


Lars Jordheim 
Spillerutvikler  i Sportslig utvalg  
412 44 977 
Jordheim.Lars@gmail.com 
Grasrottrener del 1

Postet av Bjerke IL Fotball den 2. Nov 2022

I uke 39 hadde vi samlet et flott knippe med trenere til trenerkurs på Støvskya. Det var mange engasjerte og ivrige trenere som fikk faglig påfyll i løpet av de tre kveldene. 


Et bilde som inneholder person, mann

Automatisk generert beskrivelseBilde fra fotball.no 

 

Det har vært gjennomført grasrottrener del 1 på Støvskya rett før høstferien. Deltakerne var alt fra trenere i barnefotballen til aktive A-lagsspillere. Aktivitetsnivået var høyt hos både trenere, markører og veileder som var tilstede. Veiledere på kurset var Sami Sakka, som til daglig jobber i Skjetten, undertegnede og deres kyndige veileder, Stein Vågnes. 

Hensikten med kurset er å utdanne trenere slik at aktiviteten på feltet bidrar til at barna i Bjerke får en morsom og trygg opplevelse når de spiller fotball i Bjerke. Man kan med stor sikkerhet si at samtlige trenere som deltok på kurset viste seg som trygge ledere og har opparbeidet seg litt mer kompetanse i når det gjelder å være fotballtrener for barn. En stor takk til alle dere dyktige trenere som deltok. 

En stor takk må også rettes til lagledere, trenere og spillere hos lagene som stilte som markører. Dere er med på å heve kompetansen og kvaliteten i Bjerke fotball – det setter vi veldig pris på, tusen takk! 

En takk bør også rettes til alle dere andre dyktige trenere som hver uke stiller opp for at barna i Bjerke fotball får en morsom, trygg og sunn arena for sosial omgang – tusen takk!

 Vi ses på feltet!
 Marius Rødsrud