Stillingsutlysning: Trener seniorlag

Postet av Bjerke IL Fotball den 4. Mar 2024

Bjerke IL Fotball søker en engasjert og dedikert trener som ønsker å være en viktig del av vår klubb. 

Arbeidsoppgaver:

- Assisterende trener for A-laget.

- Ledelse og organisering av treninger og kamper for rekruttlaget.

- Delta i planlegging og gjennomføring av treningsøkter.

- Bidra til utviklingen av spillernes ferdigheter og taktiske forståelse.

- Samarbeide med hovedtrener og andre støttepersonell for å sikre et positivt og utviklende miljø.

- Arbeide 2-3 kvelder i uken.


Vi ser etter:

- Erfaring innen fotball enten som spiller eller trener.

- Evne til å rekruttere spillere og spre engasjement.

- Lidenskap for fotball og ønske om å bidra til spillerutvikling.

- Gode kommunikasjonsevner og evne til å samarbeide med ulike typer mennesker.

- Evne til å arbeide selvstendig og ta ansvar for egne oppgaver.


Vi tilbyr:

- Kompensasjon etter avtale.

- Muligheten til å delta på trenerkurs og utvikle dine ferdigheter som trener.

- Varierte oppgaver og muligheten til å vokse i rollen.

- Et inkluderende og støttende miljø.


Hvis du er klar til å ta utfordringen og bidra til vårt lag, send din søknad og CV til pettero@bjerkeilfotball.no snarest.


Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker alle søkere lykke til!


Vennlig hilsen,

Sportslig Utvalg Bjerke IL fotball

Les om guttas trenerkabal for 2024

Postet av Bjerke IL Fotball den 3. Jan 2024

F.v: Marius Rødsrud, Trond Johnny Lien, Freddy Gangsø og Joshua Edward Halvarsson.

Trenerkabalen for Bjerkes herrelag er bekreftet. Fra sidelinjen i årets sesong er det veteranen Trond Johnny Lien som skal styre mannskapet mot nye høyder. Freddy Gangsø gyver på ett år til, mens Joshua E. Halvarsson er et nytt bekjentskap i Bjerke- sammenheng. Dette ser lovende ut!

Liens forrige trenergjerning var hos Raumnes & Årnes. Før dette har han vært trener for blant annet Hauerseter, Gjerdrum og EIF, som han ledet til 2. plass i 4. divisjon så sent som i 2021. Også Eidsvoll Turn2 og Ull/ Kisa2 har hatt Lien som trener. Et meget kjent fjes i fotballen på Romerike med andre ord, med flere opprykk på samvittigheten.

Lien er godt kjent med Støvskya fra tidligere. I 2001 var han trener for vårt A- lag, som da spilte i 3. divisjon.

Joshua E. Halvarsson er nok ikke et like kjent navn, men han kan vise til en imponerende CV i ulike roller innen fotballen sin unge alder tatt i betraktning. Før Bjerke var så heldig å få fatt i han, var det LSK kvinner som hadde Halvarsson med på laget som analysesjef. Mer om hans erfaring kan du lese HER. 

Etter nærmere ett års pause fra fotballen grunnet familieforøkelse, følte Joshua at muligheten i Bjerke passet godt på mange måter.

- Som nyinnflyttet til Dal måtte det bli en lokal klubb. Da får jeg bidratt i lokalmiljøet, noe som er viktig for meg. I Bjerke følte jeg meg virkelig ønsket da jeg ble kontaktet, og samtalene frem til avtalen ble formalisert bekreftet førsteinntrykket mitt. 

Joshua ser også frem til samarbeidet med Trond Johnny Lien og Freddy Gangsø.

- Teamet rundt A- laget med Trond Johnny i spissen virker utrolig godt. Her får jeg mulighet til å lære masse med hans lange fartstid i fotballen. Selv skal jeg bidra med blant annet analyse som et pedagogisk virkemiddel for å jobbe med de prinsippene Trond Johnny har satt for A- laget. Han har en tydelig plan for hvordan laget skal se ut, noe som gjør min jobb langt enklere når ulike sekvenser og situasjoner skal analyseres. 

- Jeg skal følge opp spillerne både på og utenfor feltet, og ved behov under egentrening. Jeg har utdanning i idrettspsykologi og erfaring som spillerutvikler, så jeg tror jeg kan bidra på en god måte en til en, og i gruppa generelt.

Joshua har ikke mye kjennskap til Bjerke fra tidligere, men har fått et godt førsteinntrykk.

- Det er en ung, sammensveiset gjeng jeg gleder meg til å bli kjent med. Jeg vet det har vært interesse rundt flere av spillerne, og det at de velger å bli værende i Bjerke, er veldig positivt. Det tyder på et veldig godt samhold i gruppa!

Joshua vil også kunne bistå andre lag i klubben med analysehjelp.

Bjørsokningen Marius Rødsrud fortsetter som midtbane- maestro også i år, og overlater trenervervet til den nevnte trioen. 

Bjerke endte fjorårssesongen på 8. plass. Klubben ønsker å etablere et sterkt 5. divisjonslag som hver motstander frykter å møte, og med dette trenerteamet på plass kan man håpe på enda flere jubel- kamper på Støvskya. Med juniorer som for alvor banker på døra blir det enda mer å glede seg til i den kommende sesongen!

Vi håper, og mest av alt tror, at disse signeringene vil skape et ypperlig fundament for spillergruppa til å virkelig vise hva de er gode for! Velkommen til Bjerke, Trond Johnny og Joshua!


I JANUAR ER DET ÅPNE TRENINGER HOS A- LAGET. KONTAKT KLUBBADMIN SONDRE SKREDDERBERGET FOR INFO: sondre@bjerkeilfotball.no/ 954 22 693

Besøk vår supportershop: Trykk HER!
Vel fortjent sommerferie

Postet av Bjerke IL Fotball den 21. Jun 2023

Sivert Søreide kjempet inn 4-2 etter et fint forarbeid av Kenrick W. Jones.

 

Endelig var det klart for årets første gresskamp på Støvskya for A- laget, i godt, gammeldags sklitaklingsføre! 

For regnværet holdt det gående litt inn i første omgang, en omgang som bød mer på duellspill enn tiki taka- fotball. Bjerke hadde sine sjanser, men måtte innse at nivået måtte opp ett par hakk etter pause om publikum skulle få sin andre hjemmeseier på rad. Aurskog/ Finstadbru gikk i garderoben med 2-1 ledelse. Bjerkes scoring kom ved Markus Økern.


Markus Økern bidro med sine 2 mål til en herlig hjemmeseier!


Andre omgang ble også en batalje hvor det florerte av intense dueller, uten at det ble en stygg kamp av den grunn. Viktigst var det at Bjerke fikk uttelling på sine sjanser. 

Markus Økern utlignet tidlig, før fansen måtte vente helt til det siste før 3 poeng var sikret. Sivert Søreide kom først på ballen innenfor femmeteren, og Bjerke var endelig i ledelse. Eric Skår fastsatte sluttresultatet til 4-2 på åpent mål i retning YX. Helmaks!


AFSK- keeperen slet med å finne seg til rette på Støvskya. Det utnyttet Eric Skår!

 

Bjerke ønsker god bedring til AFSK- spilleren som pådro seg kragebeinsbrudd! 


A- laget tar sommerpause på 7.plass med 15 poeng, likt som Bøn på 6. Gutta fra Bjørsokn har lovet på tro og ære å bruke sommerferien på restitusjon og videoanalyse, og inviterer den trofaste Støvskya- fansen til festfotball og tabell- klatring når de vender tilbake kampklare som aldri før!


Vi gleder oss til fortsettelsen! God sommer! 
Festfotball på Støvskya!

Postet av Bjerke IL Fotball den 18. Jun 2023

For en gjeng: Denne banden sørget for at publikum holdt varmen kampen igjennom. Gratulerer, gutter! Vel fortjent!

 

Mandag kan bjørsokninger gå på jobb med hevet hode. Bygdas stolthet feide bortelaget av banen med til tider ypperlig festfotball og  herlig innsats fra start til slutt. Svar på tiltale, Svenn!


Bjerke- Raumnes & Årnes 5-0 (3-0).

For innsats og kampmoral har blitt etterlyst etter en rekke tap den seneste tiden fra Bjerkes trofaste fans, og i kveld slo gutta fast at her er alt i orden med moral og lagånd. Fra en friskmeldt keeper etter hodeskade mot Bøn, via betong- blokkene i midtforsvaret og goalgettere i backlinja, til en sammenhengede og hardt arbeidende midtbane, og på topp målkåte angripere var det en fryd å stå på den planlagte tribunen denne kvelden. 


Spydspissen Sivert Søreide satte to baller i nettet før halvtid, mens Jakob K. Jakobsen putta ett mål. 3-0 til pause, og stemningen var til å ta og føle på i den stappfulle kafeen: 

Kaffe, vafler, og tilløp til lovsang i pausen! 

 

Bjerke viste ingen tegn til å slippe gassen da 2. omgang var i gang. Det skulle ikke mer enn 5 minutter til før Alfie Østmo var på besøk i R&Ås femmeter, og økte til 4-0. 7 minutter senere fastsatte Eric Q. Skår sluttresultatet til 5-0. Total kontroll kampen igjennom, en HERLIG seier i duskregn og langbuksevær!


 Med seieren forblir Bjerke på 8. plass, og får 4 poengs pusterom på Høland- lagene. Over oss på tabellen er henholdsvis `jælum og Bøn, som vi har ett og annet å revansjere oss mot når sommerferien er over.


Neste hjemmekamp er allerede førstkommende onsdag, også det mot et skråstrek- lag, nemlig Aurskog/ Finstadbru som innehar 11. plassen i 5. divisjon. Det er meldt 18 grader og fare for sol, så det er ingen grunn til å ikke slå kveldens tilskuertall på 70 fans!


Vi avslutter med å takke jentene i kiosken for ypperlig service, og gratulerer manager Arntsen med en flott nyfrisert manke!


VI STÅR SAMMEN!

Seier i hjemmepremieren!

Postet av Bjerke IL Fotball den 9. Mai 2023

A- laget skuffet ingen av de trofaste på sidelinjen tirsdag kveld, da de sendte Skjettens nest beste hjem med null poeng og to mål i sekken. 

Årets første hjemmekamp for A- laget ble en tøff batalje, hvor bortelaget yppet seg mer enn en gang i første omgang. Kampen bølget frem og tilbake, og i det 36. minuttet måtte Bjerkes gode keeper Nick Tapaszto til slutt pukke ballen ut av nettet. 0-1 til pause var ikke direkte ufortjent.

Pausepraten må ha vært av det inspirerende slaget. Det har ikke kommet undertegnede for øret om det var Arntsen, Rødsrud eller Gangsø som sa de magiske ordene, men de virket. Hjemmelaget hevet seg, og fikk uttelling i det 71. minuttet. En flott corner fra Rødsrud hadde retning mot Herman Toftevågs hode, og sistnevnte plasserte ballen nydelig forbi Skjettens sisteskanse!

Bjerke førte an i kampen, til tross for noen besøk i egen 16- meter. Åtte minutter før slutt skulle fansen få det de hadde kommet for, ( foruten kafeens fantastiske kaffe red.amn.). Eric Skår kranglet til seg ballen på midtbanen, og passerte rundingsbøyene i grønt og svart en etter en. Alene mot keeper hadde super- sub Alfie Østmo sneket seg med, og fikk servert målet av Skår. 2-1, og jubelen kunne høres nesten helt til Trekling!

Stillingen stod seg til slutt, og gutta tok sin 2. seier av 3 mulige, som gir 6. plass i 5. divisjon. Til nå er det kun Skedsmo som ikke har avgitt poeng, mens Fet leder tabellen med en kamp mer spilt. Sistnevte klarte bare uavgjort mot Søndre Høland i kveldens runde.

Dette lover godt, gutter! Takk for en herlig fight med happy ending!


VI STÅR SAMMEN!