BJERKECUP 2022- en kjempesuksess!

Postet av Bjerke IL Fotball den 23. Sep 2022


BjerkeCup ble avholdt den 17. og 18. september, og hvilken suksess det ble! Nær 1000 barn og ungdom, circa 130 lag fikk utfolde seg på Støvskya, som virkelig yret av liv denne helgen.


På 3`er- banene var det alvor fra fløyta gikk. Her skal gjerne alle ha ballen, samtidig! Det blir det fotballglede av for store og små.

Det ble spilt sluttspill for de eldste, hvor finalistene ble premiert med flotte pokaler. For barnefotballen forøvrig fikk alle spillere medaljer for sin fantastiske innsats! Vel fortjent!

Flotte premier til fantastiske spillere!

 

Cupen ble til ved stødig planlegging fra Sportslig Utvalg og styret, og aller mest utallige dugnadstimer fra foreldre, foresatte og Bjerke- spillere. FOR EN INNSATS! Fra parkering til kioskvakt, fra renhold til burger- flipping, og mye mer. Bjerke takker dere alle for den gode innsatsen deres!


Bjerkes jenter 8 år samlet seg i pausen for å legge en utspekulert plan for 2. omgang. Det funka!

 

Vi må også få takke våre venner i Dal IL, som stilte med dommere til Bjerke Cup. Uten dere hadde det blitt langt vanskeligere å få planlagt cupen. 

Dal- dommerne hadde orden i sysakene, og dømte med stødig hånd, som også våre egne talentfulle dommere gjorde. Takk til alle dommere! 

Årets redning kan ha vært denne. Nord- Odals keeper stod som en vegg i mål!


Det er fantastisk å se Støvskya myldre av liv som denne helgen. Vi skal få det til igjen, og vi skal bli enda bedre. Man vil vel ikke gå glipp av dette eventyret på bondelandet, eller hva!

Rett i kassa! Bjerkes nummer 8 satte en nydelig heading i mål på denne corneren!

 

TUSEN TAKK FOR EN STRÅLENDE HELG!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.