J14 avd. vinnere 1. divisjon høstsesongen 2022

Postet av Bjerke IL Fotball den 13. Okt 2022

Av Andreas Woxen

J14 kickstartet høstsesongen med en tur til Sandarcupen, der vi vant gruppa vår uten å slippe inn et eneste mål på 3 kamper. I kvartfinalen møtte vi Manglerud/Star til en tett og jevn duell som endte 0-0. Straffekonk kan være rått og brutalt, og endte for vår del i tårer. 

Cup skaper samhold og minner for livet.

 Men en helg sammen på overnattingscup var uansett en suksess med tanke på å spille inn en ny formasjon på banen og å styrke samholdet i gruppa.

Første seriekamp uka etter ble tårer til glede da formasjon og fine kombinasjoner bidro til 6-1 seier og en pangstart på høstsesongen. Etter 6 seiere, 2 uavgjorte og 0 tap møtte vi mandag 11. oktober tabelltoer Sørumsand til avgjørende kamp på bortebane. 


All grunn til jubel i garderoben!

 

Ryktene hadde tydeligvis gått der i bygda om at selveste Bjerke var på besøk, for der var det et oppmøte med liv og røre på tribunen vi definitivt ikke har opplevd før på våre kamper. Det var sang, skrik og skrål, jubel og buing - og til og med et par røykbomber helt på slutten - så det var rent sydlandsk stemning i Idrettsparken selv på en kjølig oktoberkveld. 

Bjerke tok ledelsen på et flott langskudd fra 20 meter etter bare 6 minutter og gleden var stor – men kortvarig. For kun 40 sekunder senere lå ballen i det andre nettet og vi var like langt. Resten av kampen bølget frem og tilbake, der begge lag spilte seg frem til flere store sjanser. Med bare 3 minutter igjen på klokka falt avgjørelsen – et nytt, herlig Bjerke-langskudd fra rundt 20 meter som var helt utagbart for Sørumsand sin ellers meget gode keeper. Bjerke holdt unna de siste hektiske minuttene og da dommeren blåste av kampen kunne jentene feire at tittelen «J14 1.divisjon Avdelingsvinner» var sikret.

Best! Enkelt og greit.

 Vi har én kamp igjen mandag 17/10 kl 1830 mot Kløfta – og vi håper alle som har mulighet tar turen til Støvskya for å hylle J14-gjengen og heie oss fram til å avslutte sesongen med stil på hjemmebane.

Vel møtt!

Spillere: Amanda, Erle, 2x Ingrid, Linnea, KJ, Louisa, Mahnoor, Malin, Marielle, Marte, Maya, Nora, Orit, Sara Isabell, Sara Othilie, Sarah, Victoria

Trenere: Børre og Lars

Lagleder: Andreas


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.