Stem frem anleggs- gruppa som årets fotballfrivillig!

Postet av Einar Johansen den 18. Okt 2022

Som alle vet har vi et fantastisk fotballanlegg. Besøkende er grønn av misunnelse for det som vi kaller vårt hjem. Støvskya har i år vist seg fra sin beste side, og det har ikke kommet av seg selv. Heldige er vi som har dette anlegget, som pleies med stødig presisjon fra en svært pliktoppfyllende gruppe karer! Nå kan DU være med å gi de en oppmerksomhet de absolutt fortjener.


Perfekte forhold: Støvskya i kveldssol


Bjerke har nemlig en fantastisk anleggs-gruppe. En gjeng frivillige karer som står opp i otta for at Bjerke skal kunne tilby det aller beste anlegget. De er på plass før hanen galer, og tryller med sine grønne fingre og sylskarpe gressklipper- sakser til mørket skremmer de hjemover til koner og detektimen.Helt strøkent: Bjerke har et fantastisk anlegg som ivaretas av anleggs- gruppa

 

Da hovedbanen var som penest i sommer troppet hundefolket opp. Banen ble trampet ned over 3 helger, ispedd noen regnværsdager, men selv ikke det ødela gresset. Det sier noe om kvaliteten i arbeidet som ligger bak de hundrevis av timer anleggs-gruppa har lagt ned!


Derfor er det ekstra hyggelig at gjengen er nominert til Årets fotballfrivillig gjennom OBOS. De er nå kommet til semifinalen, og trenger alle stemmer vi kan gi de! 


Stem her for å gi karene den hederen de fortjener:

https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/d425f188-6eaa-487d-93fc-5dd26a212816/votingItem/31820?lang=no

❤️ VI STÅR SAMMEN 💙


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.