Årets rekrutteringsdommer er fra Bjerke

Postet av Bjerke IL Fotball den 4. Des 2023

Mellom is- skraping, pepperkakebaking og alskens julekalendere, er det fortsatt aktivitet på fotballfronten. Fotballkretsen arrangert nylig dommernes og veiledernes høstkurs på Gardermoen, hvor det også ble delt ut priser til dommere som har utmerket seg ekstra positivt i år. Og en av de gjeve prisene gikk til et dommertalent fra Bjerke!


Julia Wesolowska er en dommer vi er svært stolte av å ha i Bjerke! Bilde: Fotball.no

 

Det var nemlig Julia Wesolowska som fikk prisen Årets rekrutteringsdommer. At Julia fikk prisen begrunnes på følgende måte; "Det som vises tydeligst på banen er at dommeren er ekstremt myndig tross sin unge alder. Dommeren opptrer rolig og har gode leder- og kommunikasjonsevner. Dommeren har en fin opptreden overfor spillere og ledere og viser en meget seriøs innstilling til det å være dommer."

Du kan lese NFF sin sak HER

Julia fikk og svært gode tilbakemeldinger da hun dømte under årets Norway Cup, og vi har selv sett hvor dyktig hun er som dommer på Støvskya i år.

Dette var vel fortjent, Julia! Bjerke heier på deg, og vi takker deg for alle timer du legger ned for Bjerke som dommer! Vi håper på mange kamper med deg som sjef også neste år!

Som en oppmerksomhet fra Styret får Julia et gavekort fra Intersport Eidsvoll Amfi.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.