HJEM MED 3 POENG!

Postet av Bjerke IL Fotball den 5. Mai 2023

Bjerkes A- lag tok den lange turen til Hølands dype skoger fredag kveld. Heldigvis, og vel fortjent, tok de med seg 3 poeng hjem til Bjørsokn.

Dette var den 2. kampen i årets 5. divisjon, etter at hjemme- premieren måtte utsettes grunnet snøvær. Med mye å bevise etter bortetapet mot Hvam, var det viktig å starte marsjen oppover på tabellen.

Eric Skår var på fra start, og kunne notere seg for mål etter kun 4 minutter. Etter en redusering fra hjemmelaget, tok Adrian Skaje ansvar og sørget for at guttene i rødt gikk til pause med 2-1. En ledelse som skulle vært større, hadde det ikke vært for stolpeskudd og brente sjanser på åpent mål!

I andre omgang utlignet Søndre Høland vel fortjent. Etter dette tok Bjerke på nytt initiativ i kampen, og Vølusmoens store sønn Markus Økern førte Bjerke på nytt i ledelsen i det 73. spilleminutt.

Kronen på verket var det innbytter Kenrick Jones som stod for, og stilling var da 2-4. Veloppdratte som kun Bjørsokninger er, så tillot guttene et straffemål til hjemmelaget, slik at stillingen til slutt ble 3-4 i Bjerkes favør. DET liker vi!

Neste A- kamp på Støvskya er tirsdag 9.5 mot Skjetten 2! Møt opp og kos deg med kamp & kafé!

Og, har du meldt deg på Målklubben? Trykk på linken, og vær med å støtt klubben på en artig og spennende måte!