A-laget denga kretsmesteren

Postet av Bjerke IL Fotball den 10. Okt 2022

I første kamp av tre denne uka fikk vi mandag kveld besøk av den nybakte kretsmesteren i 5.div Løvenstad FK. De tok oppskriftsmessig ledelsen og det var en skuffet gjeng Bjerkegutter i garderoben etter de første 45. Hva Fjøra, Svenn og Ole sa i pausen vet ikke redaksjonen, men andreomgangen ble noe av det beste vi har har sett på Støvskya på lang tid. Flott angrepsfotball endte i to mål av Alex Eriksen før Julian Henriksen satt inn det tredje! En sterk seier ble feiret med måte og Ole sendte gutta rett ut i tåka for å jogge ned. For det skal tas flere poeng denne uka. Neste er Skjetten 2 onsdag 18:30 på Støvskya. Vel møtt ❤️💙


KampfaktaBest i bygda. Naturligvis.

Postet av Bjerke IL Fotball den 8. Okt 2022

2 mål av Økern, og et av Julian sørget for en strålende sesongavslutning for B-laget da Holter ble banket 1-3 på eget gress ❤️💙

Nå venter en hektisk siste uke for A-laget med 2 hjemmekamper mandag og onsdag. Før sesongen avsluttes neste lørdag bort mot Fet.

Møt og støtt gutta helt inn❤️💙
Knuste Skårer

Postet av Bjerke IL Fotball den 5. Okt 2022

Noen trodde kanskje Bjørsoktens sønner kom svekket til kamp mot Skårer i dag; på ingen måte.

En bunnsolid forsvarsfirer, og dødballer i verdensklasse ble det en knusende 6-0 seier. Kim Norli sørget for 3-0 tidlig, før Petter Ødemark kriget en dødball til 4-0. Alle assistert av den unge bonden Markus Økern. 

På slutten viste stopper Matias Skredderberget ingen nåde og satt inn 5-0 før Økern igjen kronet kvelden med en kremmer i krysset fra 20 meter.

Knall kveld og viktige poeng💙❤️