Historisk seier i snøværet

Postet av Bjerke IL Fotball den 21. Jan 2024

Vårt første 11er damelag på over 20 årI et ufyselig snøvær spilte Bjerkes senior damer første 11er kamp på over 20 år. Etter at Fjellhamar hadde utfordringen med bane, ble kampen flyttet til Nannestad kunstgress. Vi sender en ekstra takk til Nannestad IL som stilte med traktor så den historiske kampen lot seg gjennomføre.

Kampen var første runde i Romerikscupen, og Bjerkejentene tok tak fra første stund. Bjerke hadde god kontroll gjennom omgangen og tok ledelsen etter 25 minutter ved Christine Aas etter fint gjennomspill fra Maya Woxen. Kun 5 minutter senere la Maiken Nygren på til 2-0 etter et frispark. Før pause kunne og burde Bjerke lagt på til både 3-, og 4-0. 

Utover i kampen ble spille forholdene svært utfordrende grunnet det tette snødrevet. Så finspillet uteble. 

Etter en times spill, reduserte Fjellhamar, og fulgte opp med noen sjanser for utlikning. Men Bjerke klarte å ri av presset, og i det 78. minutt kriget Mari Aase inn 3-1 etter å ha blitt spilt gjennom av Ingrid Milli.

Flott start fra Bjerkedamene med seier og 3 poeng. Neste søndag klokka 16:00 møter vi Fet samme sted
Åpne treninger

Postet av Bjerke IL Fotball den 6. Jan 2024

Det er åpne treninger på dame og herrelaget i januar. 

Damer
Nannestad kg mandag kl 18:45
Nannestad kg onsdag kl 16:45
Cageball Letohallen torsdag kl 19:45
Nannestad kg søndag kl 17:15

Herrer
Cageball Letohallen mandag kl 17:45
Eidsvoll stadion kg onsdag kl 19:45
Nannestad kg torsdag kl 20:15

For info og påmelding kontakt
Klubbadministrator Sondre Skredderberget
954 22 693 - sondre@bjerkeilfotball.no
Les om guttas trenerkabal for 2024

Postet av Bjerke IL Fotball den 3. Jan 2024

F.v: Marius Rødsrud, Trond Johnny Lien, Freddy Gangsø og Joshua Edward Halvarsson.

Trenerkabalen for Bjerkes herrelag er bekreftet. Fra sidelinjen i årets sesong er det veteranen Trond Johnny Lien som skal styre mannskapet mot nye høyder. Freddy Gangsø gyver på ett år til, mens Joshua E. Halvarsson er et nytt bekjentskap i Bjerke- sammenheng. Dette ser lovende ut!

Liens forrige trenergjerning var hos Raumnes & Årnes. Før dette har han vært trener for blant annet Hauerseter, Gjerdrum og EIF, som han ledet til 2. plass i 4. divisjon så sent som i 2021. Også Eidsvoll Turn2 og Ull/ Kisa2 har hatt Lien som trener. Et meget kjent fjes i fotballen på Romerike med andre ord, med flere opprykk på samvittigheten.

Lien er godt kjent med Støvskya fra tidligere. I 2001 var han trener for vårt A- lag, som da spilte i 3. divisjon.

Joshua E. Halvarsson er nok ikke et like kjent navn, men han kan vise til en imponerende CV i ulike roller innen fotballen sin unge alder tatt i betraktning. Før Bjerke var så heldig å få fatt i han, var det LSK kvinner som hadde Halvarsson med på laget som analysesjef. Mer om hans erfaring kan du lese HER. 

Etter nærmere ett års pause fra fotballen grunnet familieforøkelse, følte Joshua at muligheten i Bjerke passet godt på mange måter.

- Som nyinnflyttet til Dal måtte det bli en lokal klubb. Da får jeg bidratt i lokalmiljøet, noe som er viktig for meg. I Bjerke følte jeg meg virkelig ønsket da jeg ble kontaktet, og samtalene frem til avtalen ble formalisert bekreftet førsteinntrykket mitt. 

Joshua ser også frem til samarbeidet med Trond Johnny Lien og Freddy Gangsø.

- Teamet rundt A- laget med Trond Johnny i spissen virker utrolig godt. Her får jeg mulighet til å lære masse med hans lange fartstid i fotballen. Selv skal jeg bidra med blant annet analyse som et pedagogisk virkemiddel for å jobbe med de prinsippene Trond Johnny har satt for A- laget. Han har en tydelig plan for hvordan laget skal se ut, noe som gjør min jobb langt enklere når ulike sekvenser og situasjoner skal analyseres. 

- Jeg skal følge opp spillerne både på og utenfor feltet, og ved behov under egentrening. Jeg har utdanning i idrettspsykologi og erfaring som spillerutvikler, så jeg tror jeg kan bidra på en god måte en til en, og i gruppa generelt.

Joshua har ikke mye kjennskap til Bjerke fra tidligere, men har fått et godt førsteinntrykk.

- Det er en ung, sammensveiset gjeng jeg gleder meg til å bli kjent med. Jeg vet det har vært interesse rundt flere av spillerne, og det at de velger å bli værende i Bjerke, er veldig positivt. Det tyder på et veldig godt samhold i gruppa!

Joshua vil også kunne bistå andre lag i klubben med analysehjelp.

Bjørsokningen Marius Rødsrud fortsetter som midtbane- maestro også i år, og overlater trenervervet til den nevnte trioen. 

Bjerke endte fjorårssesongen på 8. plass. Klubben ønsker å etablere et sterkt 5. divisjonslag som hver motstander frykter å møte, og med dette trenerteamet på plass kan man håpe på enda flere jubel- kamper på Støvskya. Med juniorer som for alvor banker på døra blir det enda mer å glede seg til i den kommende sesongen!

Vi håper, og mest av alt tror, at disse signeringene vil skape et ypperlig fundament for spillergruppa til å virkelig vise hva de er gode for! Velkommen til Bjerke, Trond Johnny og Joshua!


I JANUAR ER DET ÅPNE TRENINGER HOS A- LAGET. KONTAKT KLUBBADMIN SONDRE SKREDDERBERGET FOR INFO: sondre@bjerkeilfotball.no/ 954 22 693

Besøk vår supportershop: Trykk HER!