Tivoli på Støvskya

Postet av Bjerke IL Fotball den 3. Jun 2024


Støvskya huser Skandinavisk Tivolipark denne uken!

Fra torsdag klokken 16.00 til søndag klokken 17.00 er det muligheter for alt fra sukkerspinn til kjøring i alskens karuseller. Ta med deg dine venner, eller hele familien, og kos deg på Støvskya disse dagene! 

Dette blir nok morro!Ukens meny på Støvskya!

Postet av Bjerke IL Fotball den 22. Mai 2023

 

Ikke pusset brillene? HER kan du selv navigere deg frem til kamper på bestemte datoer. Scroll ned, angi dato og søk! Da vil du se alle kamper på Støvskya. 

Er DU klar!?

Postet av Bjerke IL Fotball den 12. Apr 2023

 

Endelig sparkes 2023- sesongen i gang på Støvskya! Ved hjelp av værguder og skikkelig tøffe traktorer er kunstgresset klart for utallige fotballfester igjen. J17 er de heldige som får årets første hjemmekamp søndag 16.04. I år blir det moro å følge Bjerke!


Hva skjer’ a?

 Vi har byttet utstyrsleverandør til denne sesongen. Årets drakter fra Adidas ser slik ut:

Bjerke- bunaden anno 2023!

 

 24 lag stiller i seriespill i år. I tillegg har vi de minste talentene som spiller utvalgte 3’er- cuper. Lagene i seriespill er fordelt slik:

•11 jente/ damelag

•13 gutt/ herrelag 

Oversikt over sesongens kamper for alle Bjerkelag i seriespill finner du ved å trykke HER. Velg dato, og huk av i kalenderen din!


  Bjerkecup og Bjerke forbredelsescup er suksesser vi mer enn gjerne arrangerer også i år, henholdsvis 9-10. september og 13-15. oktober. Cupene har vært som festhelger å regne, og vi gleder oss til storinnrykk fra andre klubber, og et stappfullt Støvskya i sommer som tidligere år.


Vi har bestilt sol også til årets cuper!


 Tine Fotballskole arrangeres 19- 22. juni for barn i alderen 6- 11 år, mens det 9- 11. august arrangeres Proffskole for 12- 16 åringene.  

 Hold av lørdag 2.september! Da arrangerer vi nemlig Fotballens dag på Støvskya, med to spennende kamper på menyen. A- lag herrer måler krefter mot Fet klokken 14:00, mens J17 tar imot Heming klokken 16:15. Vi gleder oss stort, og legger opp til litt ekstra for store og små denne dagen. Møt opp, og bli med å skape en flott ramme denne dagen!

Mer info om alt dette kommer!

 De firbeinte tar med seg sine eiere og arrangerer sine hundeutstillinger, totalt tre utstillinger i sommer. Nytt av året er at hundeklubbene drifter to av disse på egenhånd. G19 og senior Herrer vil bidra på dugnad under det siste av disse utstillingene.


Utvikling

 Vi fortsetter jobben med å utvikle egne trenere og dommere. Disse ressursene er kjempeviktige for oss. I tillegg skal Bjerke sammen med øvrige klubber i Nannestad og Gjerdrum samarbeide om keepertiltak, som på sikt har som mål å skape mer kompetanse på dette feltet, og da også flere keepere i klubbene.


Styret anno 2023

Styret har fått tilvekst av 4 gode ressurser i år. Det er;

Katharina Sølvberg

Synne Marie Engh

Morten Slettmoen Alme

Nils Erik Solbakken (varamedlem)

Foruten denne trioen fortsetter disse i 2023;

Espen Haldorsen (leder)

Anette Ødemark (nestleder)

Frank Nygren

Stine Herseth

Einar Johansen


 Styret jobbet hardt i 2022 med å drifte klubben. Med en erfaren daglig leder på plass, og utøking av styremedlemmer, har styret som mål å kunne fokusere enda mer på nettopp utvikling av klubben. I styringsdokumentet presentert på årsmøtet, ble det vedtatt at;

”Bjerke Fotball skal være et samlingspunkt - for store og små! 

 Vi skal være et samlingspunkt som handler om mer enn fotball, som skal bidra til fellesskap og rekruttering. For å oppnå dette må vi ivareta helheten og ha et tilbud til alle aldersklasser, fra 6 år og opp til senior. Vi skal gjøre klubben synlig i bygda og bruke de kanaler som er hensiktsmessig for å nå alle (klubb, skole, sponsor, SOME etc).

 I Bjerke Fotball skal vi dyrke bredden, og legge til rette for utvikling og sportslige resultater. Bredde skaper samhold, samhold skaper trygghet. Trygghet gir rom for utvikling og sportslige resultater. Man skal kjenne på tilhørighet i Bjerke, og få lov og hjelp til å bli så god man ønsker”.


Vi gleder oss. Vi ønsker fansen og motstandere velkommen til Støvskya!  


PS: Oppmøte 16.04 klokken 15:00!

❤️ Vi står sammen 💙