Lovende takter på Støvskya

Postet av Einar Johansen den 24. Apr 2024

Tirsdag kveld stimlet de trofaste seg sammen langs kunstgresset for å kaste terning over årets første hjemmekamp for A- laget. Med en ny sesong i 5. divisjon med nytt trenerteam på plass, håpet man på at fotballen kompenserte for manglende varme denne aprilkvelden.

Det er Trond Johnny Lien, Joshua Stenersby og Christian Ruud- Venneraasen som har ansvaret for herrene i år. Og det kan virke som trioen har noe på gang sammen med spillerne på A- laget. Kampen startet med overbevisende kontroll fra Bjerkes side, og det skulle kun gå 12 minutter før første ball lå i riktig mål. Et selvmål fra fem meter, men de skuelystne var skjønt enige i at Alfie som lusket rett bak den uheldige Hvam- spilleren, hadde sørget for mål åkke som!

Første omgang ga håp om en like trygg 2. omgang, og etter 51 minutter var Adrian frempå og økte ledelsen til 2-0, etter fint gjennomspill av Marius og assist av Alfie. For spenningens skyld ble de tilreisende invitert inn i kampen, og de takket for tilbudet i det 74. spilleminuttet, og stillingen var 2-1. Derfra og ut ble det en kamp for å forsvare ledelsen, noe gutta klarte med bravur. Ett par mesterlige redninger av Bjerkes sisteskanse Oliver i 2. omgang var til god hjelp i så måte!

Bjørsokningen Andreas Nygaard samlet gule kort, og avsluttet med kort nummer 2 i det 89. minutt. Det skal legges til at Bjørsokninger er særs ærlige, noe Nygaard bekreftet da han måtte informere dommeren om at det var kort nummer to han ble tildelt for kvelden!

Neste hjemmekamp er 6. mai klokken 20:15 mot Gjelleråsen 2. Velkommen!