BJERKESPILLER TATT UT TIL LANDSLAGSSAMLING!

Postet av Bjerke IL Fotball den 19. Aug 2022

18. Mars 2022

Det er med glede og stolthet vi kan vi kan meddele at Bjerkespiller Christina Herseth f.2008 er tatt ut på landslagssamling i Sarpsborg i slutten av mars.

En stolt pappa Kim Herseth forteller:

«Vi hadde ett bittelite håp om at det kanskje kunne gå i og med at hun har gjort det godt på de kretssamlingene og kampene hun har vært med på. Men nå etter å ha blitt hard rammet av covid, og blitt satt litt tilbake trodde vi kanskje at det skulle bli tøft. Nå er vi bare kjempe glade. Takk til klubben som har lagt godt til rette for Christina for at hun skal lykkes. Med en god treningshverdag, passe mengde med belastning og et godt apparat rundt. Uten det hadde det ikke vært mulig»


Hovedtrener Trond Røtterud, trener på Bjerke J17 hvor Christina spiller til daglig sier:

«Dette er et resultat av hard og dedikert jobbing over tid. Hun har en god klubbhverdag, med gode lagvenninner som utfordrer henne på hver eneste økt. I tillegg er dette et resultat av mye egentrening i tillegg til fellesøkter, noe som må til uansett nivå man er på om man skal nå helt opp. Hun har en evne til å ivareta talentet sitt og dyrke dette. Mye av årsaken er også at hun har hatt dedikert gode trenere fra begynnelsen, og en solid foreldregruppe som alltid støtter og bidrar. Sist, men ikke minst, Christina er ydmyk og evner å ta til seg veiledning for å bli enda bedre.»

Konstituert styreleder i Bjerke, Espen Haldorsen, forteller:

«Dette er en fjær i hatten for Bjerke! Det viser at det med hard jobbing og stort engasjement er mulig å være arena for gode prestasjoner også i en breddeklubb som Bjerke. Det gir også inspirasjon til alle som er engasjert i laget og klubben, både på og utenfor banen. Vi må ta med oss denne inspirasjonen i det videre arbeidet i lagene og i klubben som helhet – da kan vi få flere slike opplevelser!»

Vil benytte muligheten til å gratulere Christina, men også Bjerke som klubb for jobben som gjøres. Så håper vi å legge til rette for god aktivitet slik at flere kan oppleve det samme. Christina blir å se på Bjerkesletta gjennom sesongen, mot god motstand da Bjerke J17 møter ypperste motstand i den regionale serien.

Heia Bjerke!

Frank Nygren
Sportslig leder, Bjerke IL fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.