- Vi skal være med neste år også!

Postet av Bjerke IL Fotball den 15. Aug 2023

Fotballskolen Proff med Bjerke går av stabelen 3 dager denne uken. 22 unge håpefulle får fotballfaglig påfyll av eksterne ressurser såvel som Bjerkes interne.

De fleste var naturligvis Bjerkespillere, men også Skreia, Holter & EIF hadde spillere som deltok på proffskolen.

Av eksterne ressurser har Bjerke fått besøk av Kasey Wehrman, Espen Haug og Roy Arne Berg. Disse kan skimte med karrierer som toppspillere i Norge og utlandet, og også landslagsspill. Roy Arne er talentspeider fra den belgiske toppklubben KAA Gent.


Kasey Wehrman var godt fornøyd med spillernes innsats på proffskolen.

 

DETTE ER SKIKKELIG BRA!

Bjerkegutta Theodor (14), Helmer (12) og Mattis (14) er samstemte om at opplegget de to første dagene har vært veldig bra.

Fra venstre: Mattis, Helmer og Theodor

 

 - Vi har vært gjennom øvelser vi ikke har brukt på trening før, og instruktørene har masse bra å komme med. Jeg meldte meg på for å bli bedre, og så at instruktørene hadde bra karrierer bak seg, sier Helmer.

- Så er det kult å bli kjent med noen nye også, legger Theodor til. Det er fint at andre klubber kan være med på dette.

Mattis synes å spille er kulest, noe de andre gutta er enige i. Men teorien er også bra, her har de fått høre om instruktørenes karrierer, og hva som må til for å bli skikkelig, skikkelig god. 

- Jeg håpet å bli plukket opp av talentspeideren, men jeg var nok for dyr for han, slår Mattis fast.

Gutta er glad de fikk være med på proffskolen, og det har gitt mersmak.

- Vi skal være med neste år også, det er helt sikkert, slår Bjerkegutta fast.


INTERNE RESSURSER

J17 ved kaptein Mia og Christina fortalte om hva som må til for å nå sine mål, og hvordan man skaper og opprettholder godt samhold i ett lag. Man kan fint bli god i en liten klubb som Bjerke, men det krever egeninnsats av hver enkelt. Nettopp det er Christina et godt eksempel på, med landslagsdebut for J14 i fjor. Stikkordene var ha det gøy, kom deg på trening, og behandle alle med respekt!

Kaptein Mia pg Christina på J17 holdt en veldig fin presentasjon for deltakerne.

 

Alle deltakerne den utskremte snakket med var veldig fornøyde med proffskolen på Støvskya, så det er ingen grunn til å ikke holde av noen dager også neste år for fotballspirer mellom 12-16 år! 

Gode tips og råd ble fanget opp av deltakerne på proffskolen.

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.