Kjempeinnsats på Eidsvoll Cup!

Postet av Bjerke IL Fotball den 20. Aug 2023

Flere Bjerkelag deltar på Eidsvoll Cup denne helgen. To av de, G11 og J13 er ferdigspilt, og har hatt en veldig god cup. J13 vant like så god hele turneringen, og tar med seg pokal hjem til Støvskya!

Deres lagledere har den rapporten fra cupen:

Etter en vårsesong med litt varierende resultater i serien, fikk jentene en skikkelig opptur lørdag. Det var oppholdsvær og fine spilleforhold på Myhrer stadion da årets Eidsvoll Turn cup ble arrangert. I gruppespillet møtte Bjerkejentene Romsås, og to lag fra Elverum. 

Det ble GULL på J13!

 

I åpningskampen ble Romsås totalt overkjørt, og jente ga seg ikke før de hadde nettet 6 ganger, og kampen ender 6-0. Etter dette sto de to lagene fra Elverum for tur, og begge ble slått 3-1. Etter 3 strake seiere ble det gruppeseier, og avansement til finalen. Der møtte man på nytt det ene laget fra Elverum, som hadde blitt nr. 2 i gruppa. 

I finalen gikk jentene tidlig opp i 2-0 etter scoringer av Ingrid-Emilie Rolid Svendsen og Nora Allergot. Kampen var da i realiteten over, men jentene fortsatte å kjøre på og kunne satt inn både 3, 4 og 5 mål i løpet av kampen. Til slutt var det Linnea Wiik som fikk æren av å fastsette resultatet til 3-0. Elverum yppet seg litt mot slutten og kom alene gjennom rett før slutt, men ble nektet scoring etter en fantastisk oppløpning og takling av stopper Moa Granås Johansen. Dermed kunne dommerveteran Terje Juven blåse av finalen og pokal skulle hjem til Støvskya.

Trener Richard Wold var storfornøyd etter seieren. "I dag klarte vi virkelig å spille ball. Vi lykkes med mange gode pasninger, og jentene hadde en skikkelig god innsats. Gøy at jentene fikk seg en opptur nå inn mot høstsesongen". 

G11 med to lag på cup
Supergjengen fra G11 møtte god motstand, og ga det samme i retur!

 

Også G11 hadde med to lag i cupen, som de har deltatt på 3 ganger tidligere. Trener Thomas Rudberg Johansen var kjempe fornøyd.
 - Vi møter skikkelig god motstand, og gutta er fornøyd. Gøy å møte litt andre lag enn vi gjør i serien, og det er gøy å få bryne seg mot gode lag. Gutta skjønner sjøl at mange av de Oslo-lagene vi møter er veldig gode, og da betyr ikke resultat så mye. Bare gøy å bli utfordret.
Gutta sparket godt i fra seg og kom ut med 3 seiere, 1 uavgjort og 4 tap. Det er vi svært godt fornøyd med. Håper flere lag i flere klasser tar turen neste år", avslutter Johansen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.