En festdag på Støvskya!

Postet av Bjerke IL Fotball den 30. Aug 2023


 

Horder av Bjerkefolk møtte opp på Fotballens dag. De fikk se fotballkamper fra de yngste superheltene i klubben til Jenter 17 og de største gutta på A- laget. Og noen var heldige og fikk med seg flotte premier hjem!


Hanne Solbakken, eller Fotballfrue som Freddy kaller sin utkårede, vant en landslagsdrakt!

 

En klubbfest på Støvskya

Fotballens dag er en ”nyvinning” sett med Bjerke- øyne. Formålet er å samle så mange som mulig til en herlig fotballfest. Styret og daglig leder har jobbet i kulissene med planlegging av arrangementet, og håpte at dette ble en suksess vi vil gjenta i årene som kommer. Med grilling, konkurranser med veldig fine premier, og dugnadsinnsats fra J17 & begge A- lagene, var rammene satt. Og så sola, da. Den kjenner sin besøkelsestid!


Boblefotball var et populært innslag blant den yngre garde! Takk til BUA for lån!

 

Barna satte standarden

Det var barna født i 2016 og 2017 som startet festen. Og det var ganske kult å få gå inn til banen til den EKTE Champions Leauge- hymnen! 

Med to intensive kamper i 3 mot 3- format, satte de standarden for de eldre lagene. På motsatt banehalvdel stod våre gode naboer fra Nannestad, som akkurat som Bjerke- lagene leverte til terningkast 6! Ingen tvil om at vi i Nannestad kommune har mye fin fotball å glede oss til i mange år framover med disse barna!


En SKIKKELIG god kamp av Jarl & Co fra 2017- kullet!


Ingen dvale etter Norway Cup

Så var det J17 som måtte ”hoppe” etter de mange Wirkolaene. Ingen enkel oppgave, særlig ikke når Heming stod klare for kamp. Deres trener kommenterte ”en meget, meget fin bane” da han entret gressmatta. Trener’n var Jan Derek Sørensen, som gjennom sin proffkarriere har besøke noen baner. Kudos til anleggsgruppa!

Tilbake til J17 som var overlegne kampen igjennom, og ga seg ikke før resultattavla viste 4-1. Mari- Sofie (2), Mille og Christina stod for Bjerkes mål. Nydelig jenter, en skikkelig lagseier!


J17s innmarsj var slik den alltid bør være. 


A- laget viste muskler

Så var det våre beste menn som skulle måle krefter mot Fet. Bortelaget innehar 2. plass i divisjonen, og viste raskt at gutta måtte kjempe for poengene.

0-1 etter tre minutter ble glemt like raskt sju minutter senere, da kaptein Rødsrud limte et frispark fra 20 meter i vinkelen. Aldeles nydelig!


Keeper’n ligger fortvilet på streken etter Rødsruds kanonskudd!


Kampen vaiet begge veier, men en Bjørsokning vil nok mene at våre menn hadde fortjent 3 poeng. Så da 1-2 ble til 2-2 i det 93. minutt etter mål av Sverre Vamsæter, var det mer enn fortjent. Bjerke fikk også ett mål annullert for offside.

 Kort oppsummert, dagen var perfekt! Nå gleder vi oss til Bjerkecup neste helg, og takker alle som var innom Støvskya i dag! 


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.