Vi klarte det, igjen!

Postet av Bjerke IL Fotball den 10. Sep 2023


Ida, Amelia og Emily fra J10 synes Bjerkecup er helt okay!

 

Igjen har vi arrangert Bjerkecup, og for en cup det ble! En dugnadsinnsats HELT i verdenstoppen, et fantastisk dommerkorps og aller viktigst, fantastisk gode fotballag som satte rammene for en herlig helg på Støvskya! 


Trener Brian forklarer kollega Stine hvor nærmeste bensinstasjon ligger.

 

Alle vil til Støvskya

Bjerkecup er en populær cup. Vi får besøk av klubber fra nær og fjern, og klubber kommer tilbake. Det skal vi være stolte av. Kongsvinger, Oppegård, Kambo og Gjøvik Lyn var noen langveisfarende som vi var heldige å få besøk av i år. Naboer fra Dal, Eidsvoll, Ullensaker, Hurdal og Gran, og ikke minst gode naboer i kommunen vår sørget for en super cup.


Store sjanser på begge banehalvdeler preget 7`er kampene søndag, noe publikum satte stor pris på!

 

Omkring 130 lag, og ca. 200 kamper over to dager. Det elsker vi, og vi får det ikke til uten dere som velger å spille cup hos oss i Bjerke. Det er vi takknemmlige for! 


Diar Ahmad fra G8 hadde det kjempekult på Bjerkecup!

 

Det ble kjempet fra første spark klokken 09.00 lørdag morgen, til siste kamp ble avsluttet søndag rett etter klokken 15.00. Alle fikk sine vel fortjente medaljer, mens 13- åringene spilte sluttspill hvor de 3 øverste plassene ble belønnet med pokaler. 


Fine medaljer til alle, og pokaler til 13- åringene!

 

Full fart fra første spark på Bjerkecup!

 

Fantastiske dommere

Og en svært gledelig forbedring i år var at hele dommerkorpset var interne ressurser! Tildigere har vi fått god hjelp fra Dal IL, men dommeransvarlig Mads Fjeldberg har gjort en strålende innsats over lang tid, og dette arbeidet bærer nå frukter. Takk, Mads, og tusen takk til strålende dommere! Vit at dere er utrolig viktig for Bjerke!


På treningsfeltet søndag var det full fart og tøffe kamper på seks 3`er- baner hele dagen!

 

De kappeløse heltene

Du ser de kanskje ikke, men i ly av nattens mørke og under svært dunkel belysning, smyger Bjerkes anleggsgruppe seg frem til Støvskya, som oftest helt ubemerket. Det er de som klipper, måler, maler og merker. Og mer til. Det er de som gjør at vi kan skru på høyttaleranlegget på morgenkvisten og ønske alle gjester velkommen til Støvskya i visshet om at alt er på stell. De er våre kappeløse helter, og de fortjener ALL ros de kan få.  


Vi er bortskjemte i Bjerke med slike forhold, noe det ligger mangfoldige dugnadstimer bak!

 

Takk for nå, og velkommen tilbake! 

Vi håper alle lag hadde positive opplevelser hos oss, og vi håper på å få besøk av dere også neste år! Vi skal bli enda bedre, og lære av de erfaringer vi har gjort oss underveis i en cuphelg som denne. 

Vi takker alle dere som deltok på dugnad, spesielt dere i kafe og kiosk, som oppdaget flere forbedringsmuligheter underveis på lørdag, som igjen gjorde at søndagen gikk langt mer sømløst! Bjerkes mantra er ”Vi står sammen”,  noe dere virkelig understreket på årets Bjerkecup. Dere vet hvem dere er, så gi dere selv en klapp på skulderen om ingen har gjort det ennå! 

 

Alle lag ble premiert, og fansen satte pris på alle de kule heiaropene fra podiet.

 

Et Støvskya fullt av liv er sånn vi vil ha det! For en herlig cup!

 

 ❤️ VI STÅR SAMMEN ❤️


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.