Fantastisk oppmøte på Fotballskolen i Nannestad: 50 Barn Påmeldt!

Postet av Bjerke IL Fotball den 24. Feb 2024

Fantastisk oppmøte på Fotballskolen i Nannestad: 50 Barn Påmeldt!

Fotballfeberen var på sitt høyeste denne uka da 50 entusiastiske barn deltok på den vellykkede fotballskolen arrangert av Bjerke IL i Nannestadhallen. 


Arrangementet ble holdt torsdag 22. februar og fredag 23. februar for barn født i 2012 til 2017. Deltakerne var fra forskjellige deler av Nannestad kommune. Fotballskolen var åpen for både jenter og gutter, uavhengig av ferdighetsnivå. Det ble en strålende suksess takket være fellesskapets støtte og engasjement! 

Den generøse økonomiske støtten fra Nannestad kommune gjorde det mulig for Bjerke IL å tilby dette gratis arrangementet for barna, og dermed skape fotballglede for alle. I tillegg ønsker vi å rette en stor takk til våre dedikerte fotballtrenere, som ledet og inspirerte barna gjennom to dager med morsomme og lærerike aktiviteter. Deres engasjement og lidenskap for sporten skapte en fantastisk atmosfære og bidro til å gjøre fotballskolen til en minneverdig opplevelse for alle deltakerne. 

Bjerke IL er stolt av å ha gjennomført denne vellykkede fotballskolen, og vi ser frem til å fortsette å fremme fotballglede og fellesskap i lokalsamfunnet vårt. Neste gang med enda flere deltakere!