Grasrottrenerkurs Del 2 - gjennomført med bravur

Postet av Bjerke IL Fotball den 12. Jun 2024

Skrevet av: Joshua Halvarsson

Helgen 31.5-2.6 ble Grasrottrenerkurs del 2 avholdt, og vi er glade for å kunne fortelle om en svært vellykket gjennomføring. 

Kurset, som ble holdt fra fredag til søndag, samlet 12 engasjerte deltakere.

Deltakerne viste en imponerende innsats, gjennom hele kurset. De kom godt forberedt, deltok med entusiasme og nysgjerrighet, og bidro aktivt i diskusjonene. Atmosfæren i diskusjonsrommet var preget av åpenhet og gjensidig respekt, hvor det var rom for å innrømme utfordringer og samtidig støtte hverandre.

Læringsmiljø

Kurset opplevdes som både intensivt og innholdsrikt, men innenfor en ramme som gjorde det håndterbart for alle. Det nydelige været bidro også til en positiv opplevelse, og deltakerne kunne nyte utendørsaktiviteter i strålende solskinn.

Takk til trenerne og spillerne

Vi ønsker å rette en stor takk til alle trenerne og spillerne som gjorde dette kurset mulig. Deres innsats og samarbeid har vært uvurderlig, og vi er stolte av det sterke fellesskapet som ble etablert i løpet av helgen. Trenerne representerte de yngste barnelagene og helt opp til senior kvinner og senior herrer. 

Veien videre

Vi ser frem til å fortsette dette positive momentumet med kommende kurs og aktiviteter. Grasrottrenerkurs del 3 og del 4 er allerede planlagt for oktober og november, og vi håper å se mange av dere der!


Takk igjen til alle som deltok og bidro til en flott helg med læring og utvikling. Sammen bygger vi en sterkere klubb!