Seier i hjemmepremieren!

Postet av Bjerke IL Fotball den 9. Mai 2023

A- laget skuffet ingen av de trofaste på sidelinjen tirsdag kveld, da de sendte Skjettens nest beste hjem med null poeng og to mål i sekken.

Årets første hjemmekamp for A- laget ble en tøff batalje, hvor bortelaget yppet seg mer enn en gang i første omgang. Kampen bølget frem og tilbake, og i det 36. minuttet måtte Bjerkes gode keeper Nick Tapaszto til slutt pukke ballen ut av nettet. 0-1 til pause var ikke direkte ufortjent.

Pausepraten må ha vært av det inspirerende slaget. Det har ikke kommet undertegnede for øret om det var Arntsen, Rødsrud eller Gangsø som sa de magiske ordene, men de virket. Hjemmelaget hevet seg, og fikk uttelling i det 71. minuttet. En flott corner fra Rødsrud hadde retning mot Herman Toftevågs hode, og sistnevnte plasserte ballen nydelig forbi Skjettens sisteskanse!

Bjerke førte an i kampen, til tross for noen besøk i egen 16- meter. Åtte minutter før slutt skulle fansen få det de hadde kommet for, ( foruten kafeens fantastiske kaffe red.amn.). Eric Skår kranglet til seg ballen på midtbanen, og passerte rundingsbøyene i grønt og svart en etter en. Alene mot keeper hadde super- sub Alfie Østmo sneket seg med, og fikk servert målet av Skår. 2-1, og jubelen kunne høres nesten helt til Trekling!

Stillingen stod seg til slutt, og gutta tok sin 2. seier av 3 mulige, som gir 6. plass i 5. divisjon. Til nå er det kun Skedsmo som ikke har avgitt poeng, mens Fet leder tabellen med en kamp mer spilt. Sistnevte klarte bare uavgjort mot Søndre Høland i kveldens runde.

Dette lover godt, gutter! Takk for en herlig fight med happy ending!