Festfotball på Støvskya!

Postet av Bjerke IL Fotball den 18. Jun 2023

For en gjeng: Denne banden sørget for at publikum holdt varmen kampen igjennom. Gratulerer, gutter! Vel fortjent!

Mandag kan bjørsokninger gå på jobb med hevet hode. Bygdas stolthet feide bortelaget av banen med til tider ypperlig festfotball og  herlig innsats fra start til slutt. Svar på tiltale, Svenn!

Bjerke- Raumnes & Årnes 5-0 (3-0).

For innsats og kampmoral har blitt etterlyst etter en rekke tap den seneste tiden fra Bjerkes trofaste fans, og i kveld slo gutta fast at her er alt i orden med moral og lagånd. Fra en friskmeldt keeper etter hodeskade mot Bøn, via betong- blokkene i midtforsvaret og goalgettere i backlinja, til en sammenhengede og hardt arbeidende midtbane, og på topp målkåte angripere var det en fryd å stå på den planlagte tribunen denne kvelden.

Spydspissen Sivert Søreide satte to baller i nettet før halvtid, mens Jakob K. Jakobsen putta ett mål. 3-0 til pause, og stemningen var til å ta og føle på i den stappfulle kafeen:

Kaffe, vafler, og tilløp til lovsang i pausen!

Bjerke viste ingen tegn til å slippe gassen da 2. omgang var i gang. Det skulle ikke mer enn 5 minutter til før Alfie Østmo var på besøk i R&Ås femmeter, og økte til 4-0. 7 minutter senere fastsatte Eric Q. Skår sluttresultatet til 5-0. Total kontroll kampen igjennom, en HERLIG seier i duskregn og langbuksevær!

Med seieren forblir Bjerke på 8. plass, og får 4 poengs pusterom på Høland- lagene. Over oss på tabellen er henholdsvis `jælum og Bøn, som vi har ett og annet å revansjere oss mot når sommerferien er over.

Neste hjemmekamp er allerede førstkommende onsdag, også det mot et skråstrek- lag, nemlig Aurskog/ Finstadbru som innehar 11. plassen i 5. divisjon. Det er meldt 18 grader og fare for sol, så det er ingen grunn til å ikke slå kveldens tilskuertall på 70 fans!

Vi avslutter med å takke jentene i kiosken for ypperlig service, og gratulerer manager Arntsen med en flott nyfrisert manke!