Vel fortjent sommerferie

Postet av Bjerke IL Fotball den 21. Jun 2023

Sivert Søreide kjempet inn 4-2 etter et fint forarbeid av Kenrick W. Jones.

Endelig var det klart for årets første gresskamp på Støvskya for A- laget, i godt, gammeldags sklitaklingsføre!

For regnværet holdt det gående litt inn i første omgang, en omgang som bød mer på duellspill enn tiki taka- fotball. Bjerke hadde sine sjanser, men måtte innse at nivået måtte opp ett par hakk etter pause om publikum skulle få sin andre hjemmeseier på rad. Aurskog/ Finstadbru gikk i garderoben med 2-1 ledelse. Bjerkes scoring kom ved Markus Økern.

Markus Økern bidro med sine 2 mål til en herlig hjemmeseier!

Andre omgang ble også en batalje hvor det florerte av intense dueller, uten at det ble en stygg kamp av den grunn. Viktigst var det at Bjerke fikk uttelling på sine sjanser.

Markus Økern utlignet tidlig, før fansen måtte vente helt til det siste før 3 poeng var sikret. Sivert Søreide kom først på ballen innenfor femmeteren, og Bjerke var endelig i ledelse. Eric Skår fastsatte sluttresultatet til 4-2 på åpent mål i retning YX. Helmaks!

AFSK- keeperen slet med å finne seg til rette på Støvskya. Det utnyttet Eric Skår!

Bjerke ønsker god bedring til AFSK- spilleren som pådro seg kragebeinsbrudd!

A- laget tar sommerpause på 7.plass med 15 poeng, likt som Bøn på 6. Gutta fra Bjørsokn har lovet på tro og ære å bruke sommerferien på restitusjon og videoanalyse, og inviterer den trofaste Støvskya- fansen til festfotball og tabell- klatring når de vender tilbake kampklare som aldri før!

Vi gleder oss til fortsettelsen! God sommer!