Cuphelg på Hamar

Postet av Bjerke IL Fotball den 27. Aug 2023

Sterkt lag: G14 kan reise hjem fra Maxicup med hodene høyt hevet!

G14 tok turen til Hamar denne helgen, hvor Maxicup ble arrangert. Cupen er en av Norges største helgeturneringer, og gutta fra Bjørsokn beit godt fra seg.

Med 6 poeng og 2. plass i gruppespillet og kun tap for Moelven, kom gutta seg til A- sluttspillet i turneringen. Dessverre stoppet det i kvartfinalen til tross for god innsats og lagånd fra Bjerke- gutta. Hvam ble for sterke, og slo våre gutter 3-0. Det endte med en absolutt godkjent 6. plass.

- Det var en godt gjennomført cup for vår del, sier trener Kyrre Blomvik. På våte baner viste gutta tøft duellspill, og de gjorde seg på ingen måte bort mot gode lag de møtte i cupen. Gutta ser selv at de har tatt store steg det siste året, og vi forsetter å vokse sammen som et lag, avslutter Blomvik.

16 lag kjempet om gullet i turneringen, hvor Rælingen trakk det lengste strået og vant 3-1 i finalen mot Moelven.

G14 består av gutter 13 og 14 år. I disse har Bjerke mye god fotball å glede seg til i årene som kommer!