Vel fortjent sommerferie

Postet av Bjerke IL Fotball den 21. Jun 2023

Sivert Søreide kjempet inn 4-2 etter et fint forarbeid av Kenrick W. Jones.

Endelig var det klart for årets første gresskamp på Støvskya for A- laget, i godt, gammeldags sklitaklingsføre!

For regnværet holdt det gående litt inn i første omgang, en omgang som bød mer på duellspill enn tiki taka- fotball. Bjerke hadde sine sjanser, men måtte innse at nivået måtte opp ett par hakk etter pause om publikum skulle få sin andre hjemmeseier på rad. Aurskog/ Finstadbru gikk i garderoben med 2-1 ledelse. Bjerkes scoring kom ved Markus Økern.

Markus Økern bidro med sine 2 mål til en herlig hjemmeseier!

Andre omgang ble også en batalje hvor det florerte av intense dueller, uten at det ble en stygg kamp av den grunn. Viktigst var det at Bjerke fikk uttelling på sine sjanser.

Markus Økern utlignet tidlig, før fansen måtte vente helt til det siste før 3 poeng var sikret. Sivert Søreide kom først på ballen innenfor femmeteren, og Bjerke var endelig i ledelse. Eric Skår fastsatte sluttresultatet til 4-2 på åpent mål i retning YX. Helmaks!

AFSK- keeperen slet med å finne seg til rette på Støvskya. Det utnyttet Eric Skår!

Bjerke ønsker god bedring til AFSK- spilleren som pådro seg kragebeinsbrudd!

A- laget tar sommerpause på 7.plass med 15 poeng, likt som Bøn på 6. Gutta fra Bjørsokn har lovet på tro og ære å bruke sommerferien på restitusjon og videoanalyse, og inviterer den trofaste Støvskya- fansen til festfotball og tabell- klatring når de vender tilbake kampklare som aldri før!

Vi gleder oss til fortsettelsen! God sommer!

Bygdefest på bortebane!

Postet av Bjerke IL Fotball den 19. Jun 2023

Bjerkes damelag dro hele veien til Nannestad kunstgress i kveld, i et nabo- oppgjør hvor seier betød 2. plass på tabellen. Og damene fra Bjørsokn viste hjemmelaget hvor skapet skal stå!

Ikke før Nannestads keeper hadde hentet ut fem baller fra målet, var våre damer fornøyde.

En tidlig scoring av det evigunge talentet Helen Berntsen satte standarden for kampen. Andrea Økern, Ingrid Milli (2) og Christine Marie Steen Aas var de øvrige som sørget for en jubelseier for Bjerke!

Med kun ett tap i årets serie er damelaget på 2. plass, fem poeng bak Søndre Høland. Vi gratulerer Bjerke- damene, og ser frem til en spennende sensommer og høst! Nå har dere fortjent kake!

Festfotball på Støvskya!

Postet av Bjerke IL Fotball den 18. Jun 2023

For en gjeng: Denne banden sørget for at publikum holdt varmen kampen igjennom. Gratulerer, gutter! Vel fortjent!

Mandag kan bjørsokninger gå på jobb med hevet hode. Bygdas stolthet feide bortelaget av banen med til tider ypperlig festfotball og  herlig innsats fra start til slutt. Svar på tiltale, Svenn!

Bjerke- Raumnes & Årnes 5-0 (3-0).

For innsats og kampmoral har blitt etterlyst etter en rekke tap den seneste tiden fra Bjerkes trofaste fans, og i kveld slo gutta fast at her er alt i orden med moral og lagånd. Fra en friskmeldt keeper etter hodeskade mot Bøn, via betong- blokkene i midtforsvaret og goalgettere i backlinja, til en sammenhengede og hardt arbeidende midtbane, og på topp målkåte angripere var det en fryd å stå på den planlagte tribunen denne kvelden.

Spydspissen Sivert Søreide satte to baller i nettet før halvtid, mens Jakob K. Jakobsen putta ett mål. 3-0 til pause, og stemningen var til å ta og føle på i den stappfulle kafeen:

Kaffe, vafler, og tilløp til lovsang i pausen!

Bjerke viste ingen tegn til å slippe gassen da 2. omgang var i gang. Det skulle ikke mer enn 5 minutter til før Alfie Østmo var på besøk i R&Ås femmeter, og økte til 4-0. 7 minutter senere fastsatte Eric Q. Skår sluttresultatet til 5-0. Total kontroll kampen igjennom, en HERLIG seier i duskregn og langbuksevær!

Med seieren forblir Bjerke på 8. plass, og får 4 poengs pusterom på Høland- lagene. Over oss på tabellen er henholdsvis `jælum og Bøn, som vi har ett og annet å revansjere oss mot når sommerferien er over.

Neste hjemmekamp er allerede førstkommende onsdag, også det mot et skråstrek- lag, nemlig Aurskog/ Finstadbru som innehar 11. plassen i 5. divisjon. Det er meldt 18 grader og fare for sol, så det er ingen grunn til å ikke slå kveldens tilskuertall på 70 fans!

Vi avslutter med å takke jentene i kiosken for ypperlig service, og gratulerer manager Arntsen med en flott nyfrisert manke!