En festdag på Støvskya!

Postet av Bjerke IL Fotball den 30. Aug 2023


 

Horder av Bjerkefolk møtte opp på Fotballens dag. De fikk se fotballkamper fra de yngste superheltene i klubben til Jenter 17 og de største gutta på A- laget. Og noen var heldige og fikk med seg flotte premier hjem!


Hanne Solbakken, eller Fotballfrue som Freddy kaller sin utkårede, vant en landslagsdrakt!

 

En klubbfest på Støvskya

Fotballens dag er en ”nyvinning” sett med Bjerke- øyne. Formålet er å samle så mange som mulig til en herlig fotballfest. Styret og daglig leder har jobbet i kulissene med planlegging av arrangementet, og håpte at dette ble en suksess vi vil gjenta i årene som kommer. Med grilling, konkurranser med veldig fine premier, og dugnadsinnsats fra J17 & begge A- lagene, var rammene satt. Og så sola, da. Den kjenner sin besøkelsestid!


Boblefotball var et populært innslag blant den yngre garde! Takk til BUA for lån!

 

Barna satte standarden

Det var barna født i 2016 og 2017 som startet festen. Og det var ganske kult å få gå inn til banen til den EKTE Champions Leauge- hymnen! 

Med to intensive kamper i 3 mot 3- format, satte de standarden for de eldre lagene. På motsatt banehalvdel stod våre gode naboer fra Nannestad, som akkurat som Bjerke- lagene leverte til terningkast 6! Ingen tvil om at vi i Nannestad kommune har mye fin fotball å glede oss til i mange år framover med disse barna!


En SKIKKELIG god kamp av Jarl & Co fra 2017- kullet!


Ingen dvale etter Norway Cup

Så var det J17 som måtte ”hoppe” etter de mange Wirkolaene. Ingen enkel oppgave, særlig ikke når Heming stod klare for kamp. Deres trener kommenterte ”en meget, meget fin bane” da han entret gressmatta. Trener’n var Jan Derek Sørensen, som gjennom sin proffkarriere har besøke noen baner. Kudos til anleggsgruppa!

Tilbake til J17 som var overlegne kampen igjennom, og ga seg ikke før resultattavla viste 4-1. Mari- Sofie (2), Mille og Christina stod for Bjerkes mål. Nydelig jenter, en skikkelig lagseier!


J17s innmarsj var slik den alltid bør være. 


A- laget viste muskler

Så var det våre beste menn som skulle måle krefter mot Fet. Bortelaget innehar 2. plass i divisjonen, og viste raskt at gutta måtte kjempe for poengene.

0-1 etter tre minutter ble glemt like raskt sju minutter senere, da kaptein Rødsrud limte et frispark fra 20 meter i vinkelen. Aldeles nydelig!


Keeper’n ligger fortvilet på streken etter Rødsruds kanonskudd!


Kampen vaiet begge veier, men en Bjørsokning vil nok mene at våre menn hadde fortjent 3 poeng. Så da 1-2 ble til 2-2 i det 93. minutt etter mål av Sverre Vamsæter, var det mer enn fortjent. Bjerke fikk også ett mål annullert for offside.

 Kort oppsummert, dagen var perfekt! Nå gleder vi oss til Bjerkecup neste helg, og takker alle som var innom Støvskya i dag! 


 
Cuphelg på Hamar

Postet av Bjerke IL Fotball den 27. Aug 2023

Sterkt lag: G14 kan reise hjem fra Maxicup med hodene høyt hevet!

 


G14 tok turen til Hamar denne helgen, hvor Maxicup ble arrangert. Cupen er en av Norges største helgeturneringer, og gutta fra Bjørsokn beit godt fra seg.


Med 6 poeng og 2. plass i gruppespillet og kun tap for Moelven, kom gutta seg til A- sluttspillet i turneringen. Dessverre stoppet det i kvartfinalen til tross for god innsats og lagånd fra Bjerke- gutta. Hvam ble for sterke, og slo våre gutter 3-0. Det endte med en absolutt godkjent 6. plass. 

- Det var en godt gjennomført cup for vår del, sier trener Kyrre Blomvik. På våte baner viste gutta tøft duellspill, og de gjorde seg på ingen måte bort mot gode lag de møtte i cupen. Gutta ser selv at de har tatt store steg det siste året, og vi forsetter å vokse sammen som et lag, avslutter Blomvik.

16 lag kjempet om gullet i turneringen, hvor Rælingen trakk det lengste strået og vant 3-1 i finalen mot Moelven. 

G14 består av gutter 13 og 14 år. I disse har Bjerke mye god fotball å glede seg til i årene som kommer! 


Kjempeinnsats på Eidsvoll Cup!

Postet av Bjerke IL Fotball den 20. Aug 2023

Flere Bjerkelag deltar på Eidsvoll Cup denne helgen. To av de, G11 og J13 er ferdigspilt, og har hatt en veldig god cup. J13 vant like så god hele turneringen, og tar med seg pokal hjem til Støvskya!

Deres lagledere har den rapporten fra cupen:

Etter en vårsesong med litt varierende resultater i serien, fikk jentene en skikkelig opptur lørdag. Det var oppholdsvær og fine spilleforhold på Myhrer stadion da årets Eidsvoll Turn cup ble arrangert. I gruppespillet møtte Bjerkejentene Romsås, og to lag fra Elverum. 

Det ble GULL på J13!

 

I åpningskampen ble Romsås totalt overkjørt, og jente ga seg ikke før de hadde nettet 6 ganger, og kampen ender 6-0. Etter dette sto de to lagene fra Elverum for tur, og begge ble slått 3-1. Etter 3 strake seiere ble det gruppeseier, og avansement til finalen. Der møtte man på nytt det ene laget fra Elverum, som hadde blitt nr. 2 i gruppa. 

I finalen gikk jentene tidlig opp i 2-0 etter scoringer av Ingrid-Emilie Rolid Svendsen og Nora Allergot. Kampen var da i realiteten over, men jentene fortsatte å kjøre på og kunne satt inn både 3, 4 og 5 mål i løpet av kampen. Til slutt var det Linnea Wiik som fikk æren av å fastsette resultatet til 3-0. Elverum yppet seg litt mot slutten og kom alene gjennom rett før slutt, men ble nektet scoring etter en fantastisk oppløpning og takling av stopper Moa Granås Johansen. Dermed kunne dommerveteran Terje Juven blåse av finalen og pokal skulle hjem til Støvskya.

Trener Richard Wold var storfornøyd etter seieren. "I dag klarte vi virkelig å spille ball. Vi lykkes med mange gode pasninger, og jentene hadde en skikkelig god innsats. Gøy at jentene fikk seg en opptur nå inn mot høstsesongen". 

G11 med to lag på cup
Supergjengen fra G11 møtte god motstand, og ga det samme i retur!

 

Også G11 hadde med to lag i cupen, som de har deltatt på 3 ganger tidligere. Trener Thomas Rudberg Johansen var kjempe fornøyd.
 - Vi møter skikkelig god motstand, og gutta er fornøyd. Gøy å møte litt andre lag enn vi gjør i serien, og det er gøy å få bryne seg mot gode lag. Gutta skjønner sjøl at mange av de Oslo-lagene vi møter er veldig gode, og da betyr ikke resultat så mye. Bare gøy å bli utfordret.
Gutta sparket godt i fra seg og kom ut med 3 seiere, 1 uavgjort og 4 tap. Det er vi svært godt fornøyd med. Håper flere lag i flere klasser tar turen neste år", avslutter Johansen.
Fotballens dag 2. september!

Postet av Bjerke IL Fotball den 18. Aug 2023

Vi håper på et fullsatt Støvskya førstkommende lørdag! Vi minner om konkurranser med flotte premier, åpen kafé, konkurranser og grilling i tillegg til alle kampene!


STØTT KLUBBEN!

Det er fortsatt mulig å melde seg på med donasjoner

Send epost til ole.anders@bjerkeilfotball.no med navn, tlf og beløp du ønsker å bidra med pr tilskuer. Donerer du 1kr, betaler du 1kr pr. publikummer på Fotballens dag.

Intet beløp for lite, intet for stort!

Det trekkes ut premier blant de som er med å bidra.

❤️ VELKOMMEN TIL STØVSKYA ❤️ 

 
Hold dere fast, vi har fått vår egen supportershop!

Postet av Bjerke IL Fotball den 18. Aug 2023


Endelig kan vi gi fansen et etterlengtet tilbud mange har etterspurt, nemlig supporterutstyr fra vår egen supportershop!

Gjennom supporter.no har vi opprettet en butikk spekket med Bjerke- effekter. Denne butikken fungerer som andre nettbutikker; du bestiller, betaler, og varene leveres på dør eller nærmeste hentested.

Hver bestilling gir noen kroner tilbake til Bjerke IL fotball, men viktigst er at alle som vil kan ikle seg Bjerketøy. 

Til høyre, øverst på hjemmesiden kan du trykke på "SUPPORTERSHOP" som tar deg til butikken. Om bankkortet ditt har blitt glødende allerede, så har du en link HER!

Vi jobber med å designe andre produkter, som klubben må kjøpe inn større kvanta av for å selge ut. Eksempler på slike produkter er blant annet skjerf, krus/ kopper og flagg. Dette vil komme så fort vi har avklart det nødvendige med leverandør. Denne type produkter bestilles i nettbutikken, og hentes på klubbhuset.

I dag 18.08  har vi rabatterte priser på alle plagg.

Vi håper tilbudet er en suksess, og vi gleder oss til å se DEG i Bjerke- klær på Støvskya!


- Vi skal være med neste år også!

Postet av Bjerke IL Fotball den 15. Aug 2023

Fotballskolen Proff med Bjerke går av stabelen 3 dager denne uken. 22 unge håpefulle får fotballfaglig påfyll av eksterne ressurser såvel som Bjerkes interne.

De fleste var naturligvis Bjerkespillere, men også Skreia, Holter & EIF hadde spillere som deltok på proffskolen.

Av eksterne ressurser har Bjerke fått besøk av Kasey Wehrman, Espen Haug og Roy Arne Berg. Disse kan skimte med karrierer som toppspillere i Norge og utlandet, og også landslagsspill. Roy Arne er talentspeider fra den belgiske toppklubben KAA Gent.


Kasey Wehrman var godt fornøyd med spillernes innsats på proffskolen.

 

DETTE ER SKIKKELIG BRA!

Bjerkegutta Theodor (14), Helmer (12) og Mattis (14) er samstemte om at opplegget de to første dagene har vært veldig bra.

Fra venstre: Mattis, Helmer og Theodor

 

 - Vi har vært gjennom øvelser vi ikke har brukt på trening før, og instruktørene har masse bra å komme med. Jeg meldte meg på for å bli bedre, og så at instruktørene hadde bra karrierer bak seg, sier Helmer.

- Så er det kult å bli kjent med noen nye også, legger Theodor til. Det er fint at andre klubber kan være med på dette.

Mattis synes å spille er kulest, noe de andre gutta er enige i. Men teorien er også bra, her har de fått høre om instruktørenes karrierer, og hva som må til for å bli skikkelig, skikkelig god. 

- Jeg håpet å bli plukket opp av talentspeideren, men jeg var nok for dyr for han, slår Mattis fast.

Gutta er glad de fikk være med på proffskolen, og det har gitt mersmak.

- Vi skal være med neste år også, det er helt sikkert, slår Bjerkegutta fast.


INTERNE RESSURSER

J17 ved kaptein Mia og Christina fortalte om hva som må til for å nå sine mål, og hvordan man skaper og opprettholder godt samhold i ett lag. Man kan fint bli god i en liten klubb som Bjerke, men det krever egeninnsats av hver enkelt. Nettopp det er Christina et godt eksempel på, med landslagsdebut for J14 i fjor. Stikkordene var ha det gøy, kom deg på trening, og behandle alle med respekt!

Kaptein Mia pg Christina på J17 holdt en veldig fin presentasjon for deltakerne.

 

Alle deltakerne den utskremte snakket med var veldig fornøyde med proffskolen på Støvskya, så det er ingen grunn til å ikke holde av noen dager også neste år for fotballspirer mellom 12-16 år! 

Gode tips og råd ble fanget opp av deltakerne på proffskolen.

 

 

 
BLI MED PÅ ÅRETS BJERKECUP!

Postet av Bjerke IL Fotball den 10. Aug 2023


OPPDATERT:

5’er og 9’er spilles lørdag

3’er og 7’er spilles søndag

Utkast til kampoppsett kommer 2. eller 3. september.


Et av sesongens høydepunkter nærmer seg for oss, nemlig Bjerkecup. Da invaderes Bjerke stadion, bedre kjent som Støvskya, av fotballstjerner i alderen 6- 13 år (2017-2010) som er klare for å gi ALT for sine lag! 

Det er allerede påmeldt mer enn 80 lag, og vi ser frem mot en helg spekket med fotballglede. For påmelding, trykk på denne linken: BJERKECUP.

Hold av 9. og 10. september, og meld på ditt lag om du ikke allerede har gjort det! Fjorårets Bjerkecup samlet omkring 130 lag og 1000 spillere, noe du kan lese mer om HER.


Vi håper å se DITT lag i aksjon! Velkommen til Støvskya!
PROFF med Bjerke!

Postet av Bjerke IL Fotball den 7. Aug 2023


Bjerke inviterer til proffskole! Vi får besøk av tidligere eliteseriespillere og landslagsspillere, såvel som en speider fra den belgiske toppklubben Gent! 

Og fra egne rekker får vi besøk av Jenter 17, som har hatt fantastisk suksess i Norway Cup i år. Hva må til for å bli så gode? 

Ikke gå glipp av denne muligheten, og meld deg på via lenken!


Påmelding