2011- kullet på sonesamling

Postet av Bjerke IL Fotball den 4. Okt 2023

Akershus Fotballkrets arrangerer 3- dagers sonesamling i høstferien for 2011- kullet. Fra Bjerke var sju spillere deltakere på samlingene, som foregår på Kløfta og Skjetten. 

Sonesamlinger er første ledd i det som kalles NFF Landslagsskolen 12-16 år.

Spillerne er nominert av klubbene i den enkelte sone.
Alle nominerte skal få muligheten til å vise seg frem, men på grunn av antall spillere som er nominert vil det i de fleste sonene bli en spisset gruppe etterhvert.

Fra sone vil en del av spillerne der få tilbud om å delta på videre Område- og kretssamlinger.

J2011 er samlet på anlegget ved Kløftahallen. Hanna L. Søderstrøm og Mia L. Søderstrøm representerer Bjerke.

Hanna & Mia er storfornøyde etter 3 intense dager, hvor det har blitt mye spill og øvelser, i tillegg til faglige teoritimer. Det ble vektlagt viktigheten av å ha god innstilling for å utvikle seg på banen, samt å sette ord på det som motiverer en til å ville bli bedre. Det alle beste med samlingen var kanskje å bli kjent med, og trene med så mange gode spillere fra andre lag i samme krets.


…mens G11 fikk vise seg frem på Skjetten. F.v: Andreas Wernberg, Helmer Sølvberg, Julian Herseth- Munyari, Thomas Larsen og Lukas Hagelia.Gutta hadde lignende opplegg, hvor blant annet mental styrke og ernæring ble vektlagt. Fotballøktene bestod blant annet av øvelser med fokus på overblikk, pasning/ny bevegelse, hurtighet og presisjon. Det viktigste for instruktørene var å se at gutta koste seg, og tilbakemeldingene tyder på at de gjorde nettopp dette, og gjorde sitt aller beste disse dagene. 


Sju flotte Bjerke- talenter, som tar med seg erfaringer og nye inputs tilbake til Støvskya. Vi har sagt det før; vi gleder oss til fortsettelsen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.